Bel nu 0880 660 888

Camperoverzicht

Wilt u genieten van totale onafhankelijkheid? Wilt u op ontspannen wijze een rondreis maken zonder een vaste route? Dan is het huren van een camper wellicht iets voor u! Met een camper kunt u zelf bepalen in welk tempo u reist en hoe lang u op elke plek blijft. Op die manier stelt u tijdens uw vakantie uw eigen reis samen. Het aanbod van campings met camperplaatsen is zeer uiteenlopend. Van luxe camping met zwembaden en spectaculair uitzicht tot eenvoudige plek midden in de natuur. Als u inspiratie nodig heeft voor het uitstippelen van uw reisroute kunt

u de routes die Destinations per land aanbeveelt vinden op de landenpagina's. Deze kunnen leiden als leidraad voor uw mooiste campervakanties.

Voor elk reisgezelschap is er een geschikt campertype die volledig aansluit op de wensen. Destinations werkt samen met camperverhuurmaatschappijen in verschillende prijsklassen en met uiteenlopende modellen. Staat uw ideale type hier niet vermeldt? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze reisspecialisten kunnen de overige modellen met u doornemen.