Bel nu 0880 660 888

Fraserway A-30 slide-out | 4 + 2 pers.

Terug naar camperoverzicht Canada

Fraserway A-30 slide-out | 4 + 2 pers.Deze A-klasse buscamper is een ruime oplossing voor luxe reizigers of voor gezinnen die veel ruimte willen hebben. De buscamper beschikt over een badkamer met douche, toilet en een volledig uitgeruste keuken. Dit model heeft een ruime 'master bedroom' achter in de camper die door middel van een schuifdeur kan worden afgesloten. Bij stilstand is er met de slide-out snel extra woonruimte te creëren. Tevens is dit model voorzien van een generator waardoor elke dag aan stroomvoorzieningen koppelen niet nodig is. Er is een vrije doorloop tussen de cabine en de woonruimte.

 

Fraserway biedt ook een A-30 buscamper aan welke geschikt is voor reizigers met een rolstoel. Dit type is alleen beschikbaar bij de verhuurstations in Calgary, Edmonton en Vancouver. Er is een speciaal liftsysteem waarmee u met een rolstoel gemakkelijk toegang krijgt tot de camper en zijn de gangpaden en deuren  extra breed. Deze camper biedt plaats aan maximaal vier personen.

 

Slaapplaatsen:

De buscamper heeft één vast tweepersoonsbed (1.96 m x 1.85 m), één tweepersoonsbed boven de cabine (1.88 m x 1.33 m) en twee transformeerbare bedden in het woongedeelte (eethoek: 1.70 m x 1.04 m, bank: 1.83 m x 1.42 m).

Keypoints  • Leeftijd campers: 0 - 2 jaar
  • 4 - 6 slaapplaatsen
  • Minimale leeftijd huurder: 21 jaar
  • Alle campers beschikken over een luifel en een zonnepaneel
  • Vroeg ophalen is mogelijk

 

Verhuurlocaties:

Calgary, Edmonton, Halifax, Toronto, Vancouver en Whitehorse.

Al vanaf € 78 per dag Vraag naar de huurvoorwaarden van Fraserway

Extra informatie- Afmeting camper: 9.70 m x 2.50 m

- Binnenhoogte: 2.13 m

- Watertank: 216 liter

- Elektra: 12 Volt en 110 Volt

- Airconditioning

- Generator

- Achteruitrijcamera

- Cruise control

- Ford V10

- Benzine

- Automaat