Bel nu 0880 660 888

Beste Chinese Muur-ervaring!

Terug naar China Terug naar China

Beste Chinese Muur-ervaring!Als je onze China-specialisten Iris en Leonie vraagt welke excursie u in Beijing écht niet mag missen, dan is deze excursie naar de Chinese Muur hun resolute antwoord: "Deze excursie laat je een prachtig deel van de Chinese Muur ontdekken zonder hordes toeristen, dat maakt deze wandeling extra speciaal!"

 

Vroeg uit de veren

Uw gids haalt u op bij uw hotel in het centrum van Beijing voor een ca. 2 uur durende rit de stad uit. Zodra de bergen opdoemen worden de contouren van de muur langzaam zichtbaar. Onderweg wordt een korte stop langs een klein boerenmarktje gemaakt. Dit is een mooie plek om bij helder weer de eerste foto's van de muur te maken.

 

De muur beklimmen

Eenmaal bij de muur kunt u zich klaarmaken door de wandelschoenen nog even aan te snoeren, zonnebrand te smeren of een dikke muts op te zetten (afhankelijk van het seizoen). Allereerst steekt u een stuwmeertje over en dan begint de klim naar de onofficiele ingang van dit deel van de Chinese Muur.

 

 

Daar staat u dan, met misschien een handjevol mensen of zelfs alléén met uw eigen gezelschap op één van de beroemdste bouwwerken ter wereld. Het is magisch!

 

Intensiteit

De wandeling is vrij pittig, stijl omhoog en stijl omlaag. Het grootste deel van de wandeling is over een gerenoveerd deel en erg goed te doen. Maar de liefhebber kan ook nog iets verder. Dit deel is met planten overwoekerd en heeft soms heel hoge traptreden en soms alleen een afgebrokkelde trap waar u met handen en voeten naar boven klimt. De beloning, het uitzicht is fenomenaal!

 

Terug naar de stad

Na de wandeling terug naar de auto wordt deze geweldige ervaring afgesloten met een lunch nabij de muur. Uw gids brengt u na de lunch terug naar uw hotel in de stad.

Keypoints  • Onbekend deel van de Muur
  • Bijna geen andere toeristen
  • Ongerenoveerd
  • Stevige wandeling!
va. € 110 p.p.

Extra informatie- Excursieduur: hele dag

- Excursie inclusief lunch en flesje water

- Let op: Deze excursie is weersafhankelijk! Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

- Hotel pick-up alleen gegarandeerd binnen de 1e ring

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de excursie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.