Bel nu 0880 660 888

Fietstour door Beijing

Terug naar China Terug naar China

Fietstour door BeijingDeze fietstour is dé excursie om het echte Beijing te ontdekken. De Nederlandse gids die u meeneemt, woont al jaren in de hoofdstad van China en weet wat u gezien moet hebben van deze gigantische stad.

 

U krijgt een inkijkje op het dagelijkse leven van de locals. Laat u meevoeren op een ontdekkingsreis op de fiets waarbij u alles vertelt wordt over wat u moet weten over deze wereldstad. De tour duurt ongeveer 2,5 à 3 uur en is echt een onvergetelijke ervaring!

 

Tijdens deze fietstour komt u in elk geval langs de volgende hoogtepunten: Plein van de Hemelse Vrede, Bell- en Drum Tower, Dongcheng, lokale marktjes, Meren bij Houhai, Beihai Park, Jingshanpark en natuurlijk de levendige Hutongs (volkswijkjes).

Keypoints  • Fietstour met Nederlandse gids
  • Een kijkje in het dagelijks leven
  • Ontdek de levendige hutongs
  • Plein van de Hemelse Vrede
  • Houhai meren en Beihai Park
va. € 60 p.p.

Extra informatie- Excursieduur: 2,5 - 3 uur

- Excursie inclusief flesje water

- Excursie inclusief fietshuur

- Er zijn ook fietsen met kinderzitjes (achterop) en kinderfietsen

 

 

Let op: Er wordt op de openbare weg gefietst. Voorzichtigheid is geboden. Houd u te allen tijde aan de verkeersregels en luister tijdens de tour goed naar de aanwijzingen van de gids.

Let op: Deze excursie is weersafhankelijk!

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de excursie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.