Bel nu 0880 660 888

Fraser Island - 3 dagen

Terug naar Australië Terug naar Australië

Fraser Island - 3 dagenAls u in de omgeving van Brisbane bent heeft u de mogelijkheid om een aantal dagen van het mooie Fraser Island met zijn uitgestrekte witte stranden te genieten. Vanuit uw hotel in Brisbane wordt u per shuttleservice naar Harvey Bay gebracht, waar u aan boord gaat van de ferry die u vanaf River Heads naar Fraser Island brengt. Aangekomen op het eiland heeft u een aansluitende transfer naar uw resort waar u twee nachten zult verblijven. De tweede dag staat in het teken van de highlights en het nationaal park van Fraser Island. Het bestaat uit een dagtour met vervoer in een 4WD-auto onder leiding van een ranger. U bezoekt onder andere het prachtige 75-Mile Beach, het kleurrijke zand van de Pinnacles en de roestende romp van het Maheno scheepswrak. Natuurlijk kunt u een duik nemen bij het water van Eli Creek of flaneren langs de promenade van Wanggoolba Creek. Ook mag een bezoek aan Pile Valley waar de beroemde Satinay bomen in het zand groeien, niet ontbreken. De laatste dag geniet u van een vroeg, maar heerlijk ontbijt en wordt u per transfer naar de ferry gebracht die u terug brengt naar River Heads. Daar aangekomen staat de shuttletransfer naar Brisbane weer voor u klaar.

Keypoints  • 75-Mile Beach
  • The Pinnacles
  • Maheno scheepswrak
  • Eli Creek
  • Wanggoolba Creek
  • Pile Valley 
€ 449 pp

Extra informatie- Vertrek vanuit Brisbane

- Excursie inclusief: genoemde shuttleservice v.v., transfers en retourferry, 2 nachten verblijf in een standaard resort op basis van logies en ontbijt, tour op dag 2 onder leiding van een ranger en vervoer in een 4WD voertuig waarbij de ochtendthee, lunch en entree nationaal park ook inbegrepen zijn.

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de excursie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.