Bel nu 0880 660 888

Whale watching

Terug naar IJsland Terug naar IJsland

Whale watchingU wordt opgewacht door uw gids in het Whale Watching Centre aan boord van een oud vissersvaartuig aan de pier. Voor of na de rondleiding kunt u genieten van de multimediashow die afbeeldingen, video's en feiten over de walvissen en het marine leven laat zien.

Het zomerseizoen is geweldig voor deze excursie. Er laten zich dan namelijk meer wilde dieren in de baai zien dan andere seizoenen. Dit is het moment waarop de dwergvinvissen in de grootste getalen voorkomen, maar ook van de witsnuitdolfijnen, bruinvissen en bultrugwalvissen is dit het piekseizoen.

 

U kunt eerdere waarnemingen bekijken via onze online Whale Diary vóór uw tour. De meest voorkomende walvisachtige in het gebied zijn de dwergvinvissen, witsnuitdolfijnen en bruinvissen en af ​​en toe is er de kans om ook andere soorten te spotten, waaronder de bultrug walvissen, orka's en zelfs gewone vinvissen.

Keypoints  • Witsnuitdolfijnen
  • Bruinvissen
  • Bultrugwalvissen
€ 69 pp

Extra informatieVertrek vanuit: Ægisgarður pier in Reykjavik

Excursieduur: 3 à 3,5 uur
Taal: Engels

Beste tijd: zomermaanden

 

Wilde dieren bewegen zich vrij in de natuur. Hoewel de kans dat u ze tijdens deze excursie ziet vrij groot is, is er nooit een volledige garantie te geven dat u wilde dieren tijdens de excursie treft.

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de excursie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.