Bel nu 0880 660 888

YOUR DESTINATION STARTS HERE

Bekijk ons reisaanbod

Specialist in Verre Reizen

Herkent u het? U leest over een mooie reis met prachtige excursies maar toch is het nèt niet datgene waaraan u gedacht heeft, of misschien zelfs van gedroomd hebt.

Wij van Destinations Travel, herkennen dit zeker! Soms mist er maar één schakel, soms een heleboel. Of wilt u graag een paar dagen extra op een bijzondere plek blijven of juist sneller door. Een theater of museum bezoeken of juist die ene excursie maken waarover vrienden zo'n enthousiast verhaal vertelden maar die niet standaard wordt aangeboden. Liever alleen met uw partner of gezin reizen in plaats van in een groep? Kortom, u wilt geen standaardreis maken maar een reis die speciaal voor u gemaakt is. Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn specialist in het samenstellen van reizen op maat.

 

Als tot Beste Reisbedrijf van Nederland 2016 uitgeroepen organisatie delen we heel graag onze reiservaringen met u. We weten vaak net dat unieke hotel of guesthouse te boeken waar u zelf nog niet aan gedacht zou hebben. Ook geven we tips voor reisroutes, reserveren alle soorten vervoer en regelen wij uw spectaculaire excursies.

 

Naast de voorbeeldreizen op onze website en brochure stellen we ook regelmatig reizen samen naar landen als Rwanda, Laos, Bolivia, Chili, Antarctica, Groenland, Spitsbergen, Ethiopië, Tibet, Bhutan en Mongolië.

 

Wij zouden heel graag ook voor u een onvergetelijke en bijzondere reis samenstellen; altijd op maat gemaakt en voor een eerlijke prijs.


Zoek op land
Aanbiedingen AANBIEDINGEN
Camperverhuur
Offerteaanvraag