Bel nu 0880 660 888

YOUR DESTINATION STARTS HERE

Bekijk ons reisaanbod

Specialist in Verre Reizen

Herkent u het? U ziet een mooie reis met bijzondere plekken, maar toch is het nèt niet precies datgene waar u van droomt.
Wij van Destinations Travel, herkennen dit zeker! Soms mist er maar één schakel, soms een heleboel. Soms wilt u graag een paar dagen extra op een unieke locatie blijven of juist een plaats overslaan. Een authentieke leefgemeenschap ontmoeten, museum bezoeken of juist die ene excursie maken waarover vrienden zo'n enthousiast verhaal vertelden maar die niet standaard wordt aangeboden. Liever alleen met uw partner of gezin reizen in plaats van in een groep? Kortom, u wilt geen standaardreis maken maar een reis die speciaal voor u gemaakt is. Dan helpen wij u heel graag! Wij zijn namelijk specialist in het samenstellen van reizen op maat.


Ons team bestaat uit ervaren reizigers met een passie voor het doorgeven van onze ervaringen. Zo laten wij u graag kennis maken met de meest speciale plekjes en denken we mee om uw ervaring onvergetelijk te maken. We weten vaak net dat unieke hotel of guesthouse te boeken waar u zelf nog niet aan gedacht zou hebben. Ook geven we tips voor reisroutes, reserveren alle soorten vervoer en regelen wij uw spectaculaire excursies. Onze reisspecialisten maken minimaal eens per jaar een verkenningsreis. Zo is er voor elke bestemming een specialist in huis.

 

Wij zouden graag voor u een onvergetelijke en bijzondere reis samenstellen; altijd op maat gemaakt en voor een eerlijke prijs.

 

Naast de voorbeeldreizen op onze website en brochure stellen wij ook regelmatig reizen samen naar de volgende bestemmingen: Rwanda, Laos, Bolivia, Chili, Antarctica, Groenland, Spitsbergen, Faeröer Eilanden, Libanon, Ethiopië, Tibet, Bhutan en Mongolië.


Zoek op land
Aanbiedingen AANBIEDINGEN
Camperverhuur
Offerteaanvraag