Bel nu 0880 660 888

YOUR DESTINATION STARTS HERE

Bekijk ons reisaanbod

Specialist in Verre Reizen

Herkent u het? U ziet een mooie reis met bijzondere plekken, maar toch is het nèt niet precies datgene waar u van droomt.
Wij van Destinations Travel, herkennen dit zeker! Soms mist er maar één schakel, soms een heleboel. Soms wilt u graag een paar dagen extra op een unieke locatie blijven of juist een plaats overslaan. Een authentieke leefgemeenschap ontmoeten, museum bezoeken of juist die ene excursie maken waarover vrienden zo'n enthousiast verhaal vertelden maar die niet standaard wordt aangeboden. Liever alleen met uw partner of gezin reizen in plaats van in een groep? Kortom, u wilt geen standaardreis maken maar een reis die speciaal voor u gemaakt is. Dan helpen wij u heel graag! Wij zijn namelijk specialist in het samenstellen van reizen op maat.


Als tot Beste Reisbedrijf van Nederland 2016 uitgeroepen organisatie, delen wij heel graag onze reiservaringen met u. We weten vaak net dat unieke hotel of guesthouse te boeken waar u zelf nog niet aan gedacht zou hebben. Ook geven we tips voor reisroutes, reserveren alle soorten vervoer en regelen wij uw spectaculaire excursies. Onze reisspecialisten maken minimaal eens per jaar een verkenningsreis. Zo is er voor elke bestemming een specialist in huis.

 

Naast de voorbeeldreizen op onze website en brochure stellen we ook regelmatig reizen samen naar landen als Rwanda, Laos, Bolivia, Chili, Antarctica, Groenland, Spitsbergen, Faeröer Eilanden, Libanon, Ethiopië, Tibet, Bhutan en Mongolië.

 

Wij zouden graag ook voor u een onvergetelijke en bijzondere reis samenstellen; altijd op maat gemaakt en voor een eerlijke prijs.


Zoek op land
Aanbiedingen AANBIEDINGEN
Camperverhuur
Offerteaanvraag