Bel nu 0880 660 888

🖤 Сообщаем,Вам утвердили лотерейный билет. Получите в вашем личном кабинете > https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=6dad5564410332d7a700daf32a721cb5& 🖤

fu0o4w

30-06-2022

🥰 Paula want to meet you! Click Here: https://letsg0dancing.page.link/go?hs=6dad5564410332d7a700daf32a721cb5& 🥰

t2ug4h

28-06-2022

Bettina de Jong

India is niet een land dat ik zou aanraden voor vakantie (vandaar 3 sterren voor de ervaring), maar we gingen voor een bruiloft en wilden daar een weekje aan vast plakken. Destinations heeft uitstekend advies gegeven wat je dan aan highlights zou kunnen zien en alles perfect geregeld voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook het belletje na afloop om te vragen hoe alles gegaan was en de opvolging daarvan heb ik zeer op prijs gesteld.

21-11-2019

Ronald Zschuschen

Ik merk nu dat ik in mijn verslagje verzuimd heb het land van bestemming te vermelden: China dus.

25-10-2019

Ronald Zschuschen

Deze reis was onxe eerste pensioenreis.Ik heb samen met Josta al 45 jaren gereisd...de meeste reizen waren verre reizen. Maar deze reis komt zeker in de top 3: wat een vakantie ervaring, op derde dag dacht ik dat ik al weken op reis was; wat een perfectie in de organisatie, geregeld door Destinations; alle hotels perfect met zeer goede bedden...en tot slot: je voelt de zorg van Destinations voor de beste gang van zaken. Ik zal zeker weer aankloppen bij Leonie. Je krijgt gewoon een tien...en niet 9,6.

25-10-2019

Marina ten Velden

Vlucht voor rondreis door west Canada was prima geregeld door Joke van Vliet Destinastions. Camper via Fraserway, perfect! Het enige wat tegenviel was het weer maar daar kan Destinations niets aan doen.

21-10-2019

Pieter

Na een ontspannen vlucht (fijne vliegtijden ook) een geweldige week gehad in New York. Er was een hotel geregeld die perfect gelegen was en ik heb geen één moment met vragen in mijn hoofd gezeten over de reis. Ook hadden wij een handig reisboekje meegekregen waarmee we erg leuke loop- en fietsroutes plus tips hadden waardoor we ons geen minuut hebben verveeld.

8-10-2019

André en Annette

Door Leonie van Destinations is onze reis supergoed geregeld. Ook toen gedurende de reis de Tiger Leap Gorge gesloten bleek te zijn is hiervoor direct een alternatief geregeld en ook bij het onverwachts sluiten van de Verboden Stad is door Leonie geregeld dat we eerder in Beijing aan zouden komen, zodat we toch nog naar de Verboden Stad konden. Wij zijn meer dan tevreden en zullen bij een volgende verre reis zeker weer contact opnemen met Destinations Heerhugowaard.

6-10-2019

M.de Ruiter

Normaal regelen we alles zelf. Destinations heeft ons bij onze rondreis door China heel veel comfort geboden. Uitstekend geregeld, perfecte reis!

16-09-2019

Annemieke Toersen

Leuk contact, snel antwoord op vragen ook ter plekke op locatie ( USA en Canada). Volgende keer weer via Destinations.

16-09-2019

Jan Smit

Onze rondreis door Canada (Alberta en Britisch Columbia) was super goed geregeld, prima roadbook, goede ligging van de hotels. Wij hebben een top vakantie gehad en komen zeker terug bij Destinations voor een volgende bestemming!

16-09-2019

G. de Groot

Perfect georganiseerde reis door China voor 4 personen.

16-09-2019

E.Stibbe

Prima reis. Alles klopte als een bus. Meet and greet uitstekend. Hotels prima, gidsen heel goed, met een uitzondering in Lijang. Zeer tevreden over service van uw reisbureau. Ed Stibbe

16-09-2019

Brenda

Een fantastische reis door Canada gemaakt.(Vancouver). Echte toeristen periode is van juni t/m augustus. Wij hebben het in april nog best koud gehad, en er was nog veel dicht. Maar alles was super geregeld!

16-09-2019

John en Jacintha Mors

Wij waren naar Iran! Destinations heeft de rondreis voor ons verzorgd. We hebben ons heel veilig gevoeld mede door de goede organisatie van de lokale agent in Iran. Wat een prachtige bestemming met heel veel hoogtepunten, zoals de Roze Moskee en Persepolis! Hellen van Destinations heeft deze reis zelf gemaakt. Zij kon ons dan ook goed adviseren. Heel erg bedankt!!

13-05-2019

Erik & Leonie

Nu weten wij het echt zeker! Wij zijn vaste klant! Destinations heeft ons nu al een aantal keer de mooiste vakanties laten meemaken, waardoor wij ons echt totaal zonder stress durven laten leiden door de ervaren specialisten. Onze reis door Jordanië met huurauto was weer perfect geregeld. Het slapen bij de bedoeinen in de Wadi Rum was een absoluut hoogtepunt. Super bedankt weer!

16-09-2019

Familie Smit

We hebben een geweldige reis naar Bali en Gili gehad met Destinations. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van vervoer ter plaatse tot de meeste leuke accommodaties. Ook de excursies hebben een mooi beeld gegeven van het eiland, juist ook wat niet zo bekend was. Gili was een sprookje, zo relaxed en heerlijk kunnen snorkelen met onze kinderen en heel veel gezien. Kortom volgende keer komen we zeker weer bij Destinations!

10-05-2019

Marthin Huta Galung

Via secrets escape hoorden we dat Zonvaart nog contact zou opnemen over de teleurstellende reis. Zonvaart zelf heeft verder niets van zich laten horen. Hebben aangegeven wat er door hen niet goed is georganiseerd. Geen roadbook, veel te kleine auto, moesten zelf een grotere regelen, slechte hotels, veel meer km gereden dan werd aangegeven, 900 km, reis slecht en onlogisch ingedeeld, hebben dit met locals besproken etc. Wat een mooie reis in Canada moest worden is het helaas niet geworden, door zelf wat dingen te regelen hebben we er toch wat van gemaakt maar leuk was anders

3-03-2019

Nel en Frits

Australië: van Darwin naar Perth Voor onze onvergetelijke kampeerreis heeft Zonvaart Destination de vliegreis, hotels en campervan geregeld. Dit werd door Samantha op een vlotte manier gedaan. Er werd goed met onze wensen rekening gehouden en ook bij terugkomst heeft Samantha wat voor ons kunnen betekenen bij de afhandeling van een klacht. Chapeau

28-10-2018

Richard kremer

Geweldige reis naar Bali gehad.en super goed geregeld door jullie allemaal👍👍👍👍👍👍👍

19-10-2018

Sven & Manouk

Een top vakantie geregeld door Samantha! Natuurlijk wilden wij weer iets anders dan de standaard rondreis, maar dat was geen probleem en alles werd op maat aangepast. Bij het aanvragen van de offerte gelijk al leuke tips gegeven over de bestemmingen en ook na het boeken en bij het geven van de reisdocumenten altijd heel persoonlijk gebleven. Dank je wel voor de leuke reis!

16-09-2019

Marion Honig

16-09-2018

Familie Zwagerman

Wij hebben onze rondreis Canada en USA via Destinations geboekt. De eerste 3 weken per camper rondgereisd en de laatste week in de zuidelijke staten met een huurauto. Een fonkelnieuwe Ford Mustang stond op ons te wachten. De hotels lagen allemaal even centraal, echt top! Alles was tot in de puntjes geregeld en het was werkelijk een droomreis.

28-07-2018

Tracy en Jonas van Beek

Onze camperreis van Auckland naar Christchurch was tot in de puntjes verzorgd compleet met routesuggesties en leuke tips etc! Ook de tip om een stop-over te maken op Bali vonden wij geweldig. Zo hebben wij ook nog heerlijk van het strand kunnen genieten als afsluiter. Dankjewel dames!

20-07-2018

Marian en Wim

Supervakantie gehad in Australie! Goed geregeld via Zonvaart Bergen en Destinations. Reis in overleg samengesteld en alles prima geregeld. Fijne auto, goede hotels en leuke afwisselende route door Zuidoost Australie met een tropische afsluiting op Hamilton Island. Afwisselende route langs interessante steden, mooie natuurparken en prachtige stranden. Bedankt voor de goede zorgen.

16-09-2019

Jan van der Hoek en Ella Vos

Onze 5 weken op verschillende Thaise eilanden geheel door Zonvaart Uitgeest laten regelen met Destinations. Alles klopte: Leuke resorts of hotels, de transfers met de ferry, de ritjes met de taxi naar onze verblijfplaats, alles was tot in de puntjes geregeld. Dat noem je een zorgeloze vakantie en het weer was ook nog prima. Maar dat kon bijna ook niet anders!

16-09-2019

Laura & Remco

Onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika was geweldig. Voor ons was een mooie combinatie van de wijn- en tuinroute samengesteld. Naast de cultuur hebben we ook genoten van de mooie natuur in Addo elephant parc, waar we 2x aan een game-drive hebben deelgenomen. Olifanten in het wild gezien, een droom die uit is gekomen! Wat wij verrassend leuk vonden was het verblijf op een struisvogel farm en met name de rondleiding over de farm was een unieke ervaring dankzij de lieve gids! Wat ons betreft is deze reis een echte aanrader!!!

4-12-2017

Peter en Celeste Krijgsman

Nergens te krijgen een combinatie Vietnam en Thailand. Bij Destinations was het geen enkel probleem en we hebben een fantastische vakantie gehad. Dank daarvoor!

16-11-2017

Inge & Derk

In een woord fantastisch! Onze reis door Maleisie is perfect geregeld, alle hotels zijn top en vervoer is steeds keurig verzorgd. Wij zijn super blij met Destinations! Komen zeker weer terug.

7-11-2017

Tilly & Cherith Rijker

De reis naar Suriname en Curacao die wij hebben laten samenstellen door Zonvaart Hoorn was geweldig. Wij zijn in Suriname geweest met een doel , en dat is mede door de diverse excursies zeker gehaald. Een prachtig land met zeer vriendelijke mensen. Geweldige natuur Brownsberg daar is wel enige conditie voor vereist! Het hotel de taxi's het l klopte allemaal. Ook de vlucht naar Curacao prima geregeld. Hotel Konitiki beach geweldig. Dit was een reis om nooit meer te vergeten bedankt hier voor!!!!

10-09-2017

Erik & Leonie

Omdat wij in drie weken tijd zo veel mogelijk wilden zien van Vietnam en Cambodja, hebben wij van te voren alle vluchten, hotels en vervoer via Destinations geboekt. Dit is ons zeer goed bevallen! De hotels waren stuk voor stuk echt heel goed en de chauffeurs waren overal stipt en vriendelijk. En dat voor nog geen €1600 per persoon!!

15-08-2017

FAM Ashworth

Fam Ashworth Onze Amerika reis van 22 dagen in California aan de westkust is super verlopen. Alles prima geregeld en geen problemen gehad. Auto was prima en Hotels uitstekend, precies zoals wij het wenste. En een mooi boekwerk gekregen met alle gegevens er in verwerkt. TOP

23-06-2017

Harry en Nel Swart

Onze reis naar Bali was fantastisch, mede doordat alles perfect geregeld was, taxi stond klaar bij aankomst , transfers naar de volgende bestemmingen waren allemaal prima!!! Ook de diverse hotels, alweer helemaal naar onze zin. Bedankt voor alle goede zorgen!!!

20-02-2017

Wiebenga

31-10-2016

Elvira de Wit

Onze reis door Thailand was fantastisch! Tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld. Op de luchthaven stond iemand klaar om ons op te halen, bij het hotel elke keer ook, de excursies waren goed gepland. Alles was goed. Dat maak je niet vaak mee! De organisatie was vanaf het begin af aan prettig om contact mee te hebben. Ze dachten goed mee en gaven heel goed advies. Daarbij merkte je dat ze verstand hebben van hun vak.

31-10-2016

Gemiddelde waardering
Destinations:

9.6

Hoe beoordeelt u Destinations?

Geef hieronder uw beoordeling:

Uw volledige naam

Uw e-mailadres (niet zichtbaar op de website)

Beoordeling: Service

Beoordeling: Kwaliteit

Beoordeling: Vakantie ervaring

Eventuele toelichting

Leuke vakantiefoto? Voeg hem toe!