Bel nu 0880 660 888

SteveJeode

Hello. And Bye.

6-11-2018

Nel en Frits

Australië: van Darwin naar Perth Voor onze onvergetelijke kampeerreis heeft Zonvaart Destination de vliegreis, hotels en campervan geregeld. Dit werd door Samantha op een vlotte manier gedaan. Er werd goed met onze wensen rekening gehouden en ook bij terugkomst heeft Samantha wat voor ons kunnen betekenen bij de afhandeling van een klacht. Chapeau

28-10-2018

Richard kremer

Geweldige reis naar Bali gehad.en super goed geregeld door jullie allemaal👍👍👍👍👍👍👍

19-10-2018

Sven & Manouk

Een top vakantie geregeld door Samantha! Natuurlijk wilden wij weer iets anders dan de standaard rondreis, maar dat was geen probleem en alles werd op maat aangepast. Bij het aanvragen van de offerte gelijk al leuke tips gegeven over de bestemmingen en ook na het boeken en bij het geven van de reisdocumenten altijd heel persoonlijk gebleven. Dank je wel voor de leuke reis!

19-10-2018

Marion Honig

16-09-2018

Familie Zwagerman

Wij hebben onze rondreis Canada en USA via Destinations geboekt. De eerste 3 weken per camper rondgereisd en de laatste week in de zuidelijke staten met een huurauto. Een fonkelnieuwe Ford Mustang stond op ons te wachten. De hotels lagen allemaal even centraal, echt top! Alles was tot in de puntjes geregeld en het was werkelijk een droomreis.

28-07-2018

Tracy en Jonas van Beek

Onze camperreis van Auckland naar Christchurch was tot in de puntjes verzorgd compleet met routesuggesties en leuke tips etc! Ook de tip om een stop-over te maken op Bali vonden wij geweldig. Zo hebben wij ook nog heerlijk van het strand kunnen genieten als afsluiter. Dankjewel dames!

20-07-2018

Marian en Wim

Supervakantie gehad in Australie! Goed geregeld door Zonvaart Bergen. Reis in overleg samengesteld en alles prima geregeld. Fijne auto, goede hotels en leuke afwisselende route door Zuidoost Australie met een tropische afsluiting op Hamilton Island. Afwisselende route langs interessante steden, mooie natuurparken en prachtige stranden. Bedankt voor de goede zorgen.

21-02-2018

Jan van der Hoek en Ella Vos

Onze 5 weken op verschillende Thaise eilanden geheel door Zonvaart Uitgeest laten regelen. Alles klopte: Leuke resorts of hotels, de transfers met de ferry, de ritjes met de taxi naar onze verblijfplaats, alles was tot in de puntjes geregeld. Dat noem je een zorgeloze vakantie en het weer was ook nog prima. Maar dat kon bijna ook niet anders!

18-01-2018

Laura & Remco

Onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika was geweldig. Voor ons was een mooie combinatie van de wijn- en tuinroute samengesteld. Naast de cultuur hebben we ook genoten van de mooie natuur in Addo elephant parc, waar we 2x aan een game-drive hebben deelgenomen. Olifanten in het wild gezien, een droom die uit is gekomen! Wat wij verrassend leuk vonden was het verblijf op een struisvogel farm en met name de rondleiding over de farm was een unieke ervaring dankzij de lieve gids! Wat ons betreft is deze reis een echte aanrader!!!

4-12-2017

Peter en Celeste Krijgsman

Nergens te krijgen een combinatie Vietnam en Thailand. Bij Destinations was het geen enkel probleem en we hebben een fantastische vakantie gehad. Dank daarvoor!

16-11-2017

Inge & Derk

In een woord fantastisch! Onze reis door Maleisie is perfect geregeld, alle hotels zijn top en vervoer is steeds keurig verzorgd. Wij zijn super blij met Destinations! Komen zeker weer terug.

7-11-2017

Tilly & Cherith Rijker

De reis naar Suriname en Curacao die wij hebben laten samenstellen door Zonvaart Hoorn was geweldig. Wij zijn in Suriname geweest met een doel , en dat is mede door de diverse excursies zeker gehaald. Een prachtig land met zeer vriendelijke mensen. Geweldige natuur Brownsberg daar is wel enige conditie voor vereist! Het hotel de taxi's het l klopte allemaal. Ook de vlucht naar Curacao prima geregeld. Hotel Konitiki beach geweldig. Dit was een reis om nooit meer te vergeten bedankt hier voor!!!!

10-09-2017

Erik & Leonie

Omdat wij in drie weken tijd zo veel mogelijk wilden zien van Vietnam en Cambodja, hebben wij van te voren alle vluchten, hotels en vervoer via Destinations geboekt. Dit is ons zeer goed bevallen! De hotels waren stuk voor stuk echt heel goed en de chauffeurs waren overal stipt en vriendelijk. En dat voor nog geen €1600 per persoon!!

15-08-2017

FAM Ashworth

Fam Ashworth Onze Amerika reis van 22 dagen in California aan de westkust is super verlopen. Alles prima geregeld en geen problemen gehad. Auto was prima en Hotels uitstekend, precies zoals wij het wenste. En een mooi boekwerk gekregen met alle gegevens er in verwerkt. TOP

23-06-2017

Harry en Nel Swart

Onze reis naar Bali was fantastisch, mede doordat alles perfect geregeld was, taxi stond klaar bij aankomst , transfers naar de volgende bestemmingen waren allemaal prima!!! Ook de diverse hotels, alweer helemaal naar onze zin. Bedankt voor alle goede zorgen!!!

20-02-2017

Wiebenga

31-10-2016

Elvira de Wit

Onze reis door Thailand was fantastisch! Tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld. Op de luchthaven stond iemand klaar om ons op te halen, bij het hotel elke keer ook, de excursies waren goed gepland. Alles was goed. Dat maak je niet vaak mee! De organisatie was vanaf het begin af aan prettig om contact mee te hebben. Ze dachten goed mee en gaven heel goed advies. Daarbij merkte je dat ze verstand hebben van hun vak.

31-10-2016

Gemiddelde waardering
Destinations:

9.4

Hoe beoordeelt u Destinations?

Geef hieronder uw beoordeling:

Uw volledige naam

Uw e-mailadres (niet zichtbaar op de website)

Beoordeling: Service

Beoordeling: Kwaliteit

Beoordeling: Vakantie ervaring

Eventuele toelichting

Leuke vakantiefoto? Voeg hem toe!