Bel nu 0880 660 888

Aruba en Curacao, beneden windes eilanden, Caribbean, combinatiereis

Antillen

Reisaanbod Antillen Excursies & uitbreidingen Hotels

AntillenDe naam Antillen wordt tegenwoordig onofficieel gebruikt als verzamelnaam voor de Caribbische eilandengroep binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Deze aan Nederland gerelateerde eilandengroep bestaat uit zes grote eilanden en een aantal kleinere eilanden. De grootste eilanden zijn Aruba, Curaçao, Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. Sommigen hiervan zijn bijzondere gemeenten en sommigen zijn autonome landen.

 

Deze Caribische eilandengroep staat voornamelijk bekend als een bestemming waar de zon altijd schijnt. Alle eilanden hebben witte zandstranden met helderblauw water. Er zijn heel wat watersportmogelijkheden, zowel boven als onderwater. U kunt o.a. duiken en snorkelen naar vissen en koraal,  surfen, SUP'pen en zeilen. Op het gebied van natuur vindt u er berggebieden, zoutmeren en een 800 ha groot flamingoreservaat. Aruba is het eiland dat over de meeste natuur beschikt, zoals palmenstranden, natuurparken en vogelreservaten. Zo kunt u bijzondere flora en fauna spotten in het Arikok Natuurpark. Bonaire is de plek om te gaan duiken. Dit eiland wordt ook wel Diver’s Paradise genoemd, vanwege zijn prachtige onderwaterwereld. Curaçao is het meest veelzijdige eiland van de eilandengroep. U vindt er prachtige stranden, een mooie hoofdstad met de gekleurde huisjes, talloze bezienswaardigheden en een onderwaterwereld.  U komt uitgerust en relaxt thuis na een vakantie op een van de eilanden.

Aruba en Curacao, beneden windes eilanden, Caribbean, combinatiereis Aruba en Curacao, beneden windes eilanden, Caribbean, combinatiereis

Reisaanbod Antillen

Geen reizen gevonden

Excursies & uitbreidingen Antillen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.