Bel nu 0880 660 888

tango, rondreis, argentinie, buenos aires, patagonie, iguazu

Argentinië

Reisaanbod Argentinië Excursies & uitbreidingen Hotels

ArgentiniëArgentinië is ontzettend veelzijdig en biedt zon, zee, strand, maar ook meerdere culturele hoogtepunten, prachtige architectuur en diverse bruisende steden. Aan natuur hoeft u niets te kort te komen in dit land; indrukwekkende watervallen in het tropisch regenwoud, woestijnen, oneindige grasvlaktes, wijnplantages en gletsjers. Vooral de parken Torres del Paine en Los Glaciers zijn echte hoogtepunten en staan beide op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

 

Maar ook de grote diversiteit aan plant- en diersoorten, bijvoorbeeld in Patagonië, maakt reizen door Argentinië een geweldige ervaring voor natuurliefhebbers. Bij het schiereiland Valdes is de kans groot dat u grote pinguïnkoloniën, zeeleeuwen en olifantzeehonden spot en ook zwemmen er jaarlijks vele walvissen rond om te paren en hun jongen groot te brengen. Het moment waarop er vlak naast uw boot zo'n enorm beest opduikt zult u niet snel vergeten! Kortom: Een prachtig land voor rondreizen met veel diversiteit.

Buenos Aires, Argentinie, rondreis, vakantie, Salta, Patagonie rondreis door argentinie, purmamarca, salines grandes, quebradas de las flechas, los cardones national park, iguazu

Excursies & uitbreidingen Argentinië

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Argentinië

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.