Bel nu 0880 660 888

tango, rondreis, argentinie, buenos aires, patagonie, iguazu

Argentinië

Reisaanbod Argentinië Excursies & uitbreidingen Hotels

ArgentiniëArgentinië is ontzettend veelzijdig en biedt zon, zee, strand, maar ook veel uniek natuurschoon, meerdere culturele hoogtepunten en diverse bruisende steden. In de hoofdstad Buenos Aires kunt u uw hart ophalen wat betreft historie, cultuur en architectuur. Buenos Aires is ook leuk om per fiets te verkennen. U rijdt door de groene parken, brengt een bezoek aan de havenwijk ‘La Boca’ met de kleurrijke huizen en treft natuurlijk de tango op straat.

Aan natuur hoeft u niets te kort te komen; indrukwekkende watervallen in het tropisch regenwoud, woestijnen, oneindige grasvlaktes, gletsjers en wijnplantages. Ook de grote diversiteit aan plant- en diersoorten, bijvoorbeeld in Patagonië, maakt reizen door Argentinië een geweldige ervaring voor natuurliefhebbers. Bij het schiereiland Valdes is de kans groot dat u grote pinguïnkoloniën, zeeleeuwen en olifantzeehonden spot. Ook zwemmen er jaarlijks vele walvissen rond om te paren en hun jongen groot te brengen. Het moment waarop er vlak naast uw boot zo'n enorm beest opduikt zult u niet snel vergeten! Als u van goede wijn houdt, heeft u er waarschijnlijk al eens één geproefd uit Argentinië. Mendoza ligt aan de grens met Chili en is het hart van een van de belangrijkste wijngebieden van Latijns Amerika. Vanuit het kleine stadje El Calafate kunt u verschillende gletsjers en meren bezoeken. De parken Torres del Paine en Los Glaciers staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit maakt u lange reis naar het zuiden meer dan de moeite waard. Kortom: Een prachtig land voor rondreizen met veel diversiteit!

Buenos Aires, Argentinie, rondreis, vakantie, Salta, Patagonie rondreis door argentinie, purmamarca, salines grandes, quebradas de las flechas, los cardones national park, iguazu

Excursies & uitbreidingen Argentinië

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Argentinië

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.