Bel nu 0880 660 888

Botswana

Reisaanbod Botswana Excursies & uitbreidingen Hotels

BotswanaBotswana is één van de dunst bevolkte landen van Afrika en veel delen van het land zijn (bijna) onbewoonbaar door bijzondere natuurverschijnselen. Dit levert schitterende natuurgebieden op zoals bijvoorbeeld de Okavango Delta, een enorm moerasgebied waar jaarlijks circa 11 km3 water doorheen stroomt. Deze delta staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en wordt bewoond door een grote diversiteit aan dieren. Ook de Makgadikgadizoutvlaktes zijn een zeer uniek verschijnsel en trekken, doordat het de enige in zijn omvang is, nieuwsgierige toeristen. Daarnaast is Chobe National Park zeer zeker een bezoek waard, het ligt te midden van het vierlandenpunt aan de Chobe rivier en u vindt hier de grootste populatie olifanten. Maar ook de rest van de Big 5 kunt u hier spotten, bovendien kunt u hier op meerdere manieren wild spotten; per bootcruise, per jeepsafari of te voet. Kortom Botswana biedt alle ingrediënten voor de perfecte safari-vakantie!


Excursies & uitbreidingen Botswana

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Botswana

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.