Bel nu 0880 660 888

Rio Grande do Sul, Waterfall in Caracol Park, rondreis Brazilië

Brazilië

Reisaanbod Brazilië Excursies & uitbreidingen Hotels

BraziliëBrazilie is het grootste land van Zuid-Amerika, waar veel diversiteit en bijzondere plekjes te vinden zijn. De imposante Amazone, de prachtige Iguazú watervallen en natuurliijk mogen de wereldsteden Rio de Janeiro en Salvador de Bahia niet ontbreken. Een rondreis door Brazilië biedt voor elke reiziger wat hij of zij zoekt. Je vindt er vele koloniale overblijfselen van zowel de Nederlanders als de Portugezen, maar ook ongerepte natuur in de Pantanal en Fernando do Noronha. Brazilië is een bergachtig land met als hoogste punt de Pico da Neblina in het Amazonegebied. De kustlijn van Brazilië bestaat vooral uit brede zandstranden en in het helderblauwe water rondom Brazilië kan men ideaal duiken en surfen. De Braziliaanse bevolking staat erom bekend een uitbundig volk te zijn. Een ultieme beleving is het meemaken van het beroemde carnaval in dit land.

Brazilian woman Baiana in Pelourinho, rondreis Brazilië Rio de Janeiro, Ipanema beach, rondreis op maat door Brazilië

Excursies & uitbreidingen Brazilië

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Brazilië

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.