Bel nu 0880 660 888

chili, patagonie, rondreis, argentinie, terra del fuego, vuurland, buenos aires

Chili

Reisaanbod Chili Excursies & uitbreidingen Hotels

ChiliHet Zuid-Amerikaanse Chili grenst aan de landen Argentinië, Bolivia en Peru. In Chili vindt u vele Spaanse invloeden, waaronder in de hoofdstad Santiago. U vindt daar talloze historische gebouwen. Een wandeling door de hippe wijk Bellavista, met vele restaurants, winkeltjes en kleurrijke herenhuisjes is zeker een must! Met de kabelbaan kunt u naar Cerro Cristóbal, genieten van het mooiste uitzicht.

 

Door de lengte van het land heeft Chili, net als Argentinië, van noord naar zuid verschillende klimaten. Er is de droge woestijn in het noorden en ijskoude gletsjers in het zuiden, daartussen vindt u regenwoud, vulkanen en bergen. De belangrijkste attractie van Chili is dan ook de natuur.

De Atacamawoestijn heeft veel natuurschoon te bieden, zoals de maanvalleien, zoutmeren, flamingo’s en natuurlijk de indrukwekkende oneindige woestijn. In het zuiden ligt Patagonië, een grensoverschrijdende benaming voor het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Hier vindt u in één van de fjorden onder andere de havenplaats Puerto Natales met kleine gekleurde huisjes op palen. Maar ook Punta Arenas het meest zuidelijke punt van Chili. Het plaatsje is bekend om zijn meren en de fjorden. Het is voor velen een startpunt voor een bootreis naar Vuurland, of zelfs Antarctica. Het Torres del Paine National Park is met bergen, rivieren, grote vlaktes en gletsjers een waar hoogtepunt van een reis door Chili. U kunt in het park goed hiken of met een huurauto het gebied verkennen. Chili is met recht een land voor de echte natuurliefhebber. 

santiago de Chile, chili, vakantie, rondreis, selfdrive, fly & drive, huurauto paaseiland, chili, rondreis, vakantie, perito moreno, torres del paine

Excursies & uitbreidingen Chili

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Chili

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.