Bel nu 0880 660 888

colombia, rondreis, medellin, san felix, bogota, cartagena, tayrona national park, santa marta, salamina, tierradentro, tatacoa

Colombia

Reisaanbod Colombia Excursies & uitbreidingen Hotels

ColombiaColombia is sinds het indammen van het drugssysteem en het inperken van de macht van de FARC al een mateloos populaire bestemming onder backpackers. En tegenwoordig ontvangt deze parel in Latijns-Amerika ook steeds meer liefde van andere reizigers.De diversiteit staat in dit met jungle beklede land voorop, maar er is zo veel meer te zien dan oerwoud. Neem bijvoorbeeld de authentieke bergdorpjes, de kleurrijke koloniale steden, de koffieregio of de Tatacoa-woestijn. En vergeet vooral niet de geweldige inwoners die een reis door dit land absoluut onvergetelijk maken!

 

Wij bieden in Colombia privé rondreizen op maat aan. Als u een persoonlijk reisvoorstel wilt ontvangen kunt u contact opnemen met onze specialist Yvonne, dan zal zij uw wensen met u doornemen om een route voor u samen te stellen.

 

Wilt u meer weten over Colombia? Bekijk leuke tips op reisdoorcolombia.nl.

 

Yvonne Klijbroek

tel. 0880 660 888

y.klijbroek@zonvaart.nl

colombia, rondreis, medellin, san felix, bogota, cartagena, tayrona national park, santa marta, salamina, tierradentro, tatacoa colombia, rondreis, medellin, san felix, bogota, cartagena, tayrona national park, santa marta, salamina, tierradentro, tatacoa

Hotels Colombia

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.