Bel nu 0880 660 888

jungle, costa rica, rondreis

Costa Rica

Reisaanbod Costa Rica Excursies & uitbreidingen Hotels

Costa RicaCosta Rica, betekent in het Spaans, mooie kust. En dát heeft dit prachtige tropische land in Midden-Amerika zeker! Maar naast de prachtige stranden en de idyllische baaien, heeft Costa Rica nog veel meer te bieden. Van hoge vulkanen tot tropische regenwouden, van savanne tot mangrove bos en van luiaarden, apen, papegaaien, leguanen, gifkikkers, kaaimannen, tot talloze vogelsoorten. Zoveel diversiteit is echt een ware belevenis voor natuurliefhebbers.

Naast de mooiste stranden (Playa Tamarindo en Manuel Antonio), staat Costa Rica bekend om zijn vooruitstrevendheid in het ecotoerisme. Het land heeft zich ten doel gesteld om in 2021 klimaatneutraal te zijn. Ongeveer een kwart van het land bestaat uit beschermd natuurgebied en er zijn maar liefst 40 nationale parken. Bezoekers worden beperkt in de natuurgebieden toegelaten, zodat de natuur zoveel mogelijk met rust kan worden gelaten.

kikker, jungle, avontuur, costa rica waterval, vakantie, costa rica, rondreis

Excursies & uitbreidingen Costa Rica

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Costa Rica

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.