Bel nu 0880 660 888

Havana, plein, oude auto's, hoofdstad, cuba, vakantie

Cuba

Reisaanbod Cuba Excursies & uitbreidingen Hotels

CubaIn het hart van de Caribbean ligt het bijzondere Cuba. Een muzikaal eiland met rum, sigaren, salsa, oude auto's, Che Guevara, Fidel Castro en prachtige witte stranden. Naast deze bekende details biedt Cuba natuurlijk veel meer!

Wist u dat er op het eiland ook prachtige natuurgebieden zijn met fantastische watervallen? Dat er ontzettend vriendelijke mensen wonen die u maar al te graag en trots met hun land laten kennis maken? Dat er in de slaperige plattelandsdorpjes nog altijd met paard en wagen gewerkt wordt? Dat er in de hoofdstad uit vrijwel elk raam live muziek klinkt?

Kortom, Cuba is veel meer dan de bekende foto's doen geloven. Bekijk het met eigen ogen om de geweldige sfeer te ervaren.

Cuba, Santa Clara, paard en wagen, rondreis, huurauto, vakantie, havana, varadero, trinidad Varadero, Cuba, vakantie, strand, hotel, resort, Holguin, Santiago de Cuba, Cienfuego, rondreis

Excursies & uitbreidingen Cuba

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Cuba

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.