Bel nu 0880 660 888

vakantie, rondreis, filippijnen, specialist, stranden, bounty eilanden, manilla

Filipijnen

Reisaanbod Filipijnen Excursies & uitbreidingen Hotels

FilipijnenDe Filipijnen is een unieke bestemming in Zuidoost-Azië. De opmerkelijke gastvrijheid en interesse in andere culturen, hebben vele invloeden van andere culturen naar het land gebracht, maar toch blijft het Filipijnse sfeertje voelbaar. In de 12e eeuw kwamen handelaren uit China, samen met de Indiase en Islamitische kooplieden om deel te nemen in de bruisende handel van de oorspronkelijke Maleise bewoners op de Filipijnse eilanden. Door deze bezoeken zijn veel sporen van de bezoekende Chineze en Indiase cultuur en tradities achtergebleven en volledig geintegreerd. Daarnaast zijn - na bijna 50 jaar van de Amerikaanse bezetting - de westerse invloeden zijn zeer duidelijk. En ook de bezoekende Hispanics lieten sporen van de Spaanse cultuur blijven in de steden van de Filipijnen en heeft zich met name gemanifesteerd in de taal van het volk.

regenwoud, rondreis, filipijnen, manilla, cebu, bohol, boracay kids op filippijnen, rondreis, vakantie, prive, chauffeur

Excursies & uitbreidingen Filipijnen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Filipijnen

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.