Bel nu 0880 660 888

vakantie, rondreis, filippijnen, specialist, stranden, bounty eilanden, manilla

Filipijnen

Reisaanbod Filipijnen Excursies & uitbreidingen Hotels

FilipijnenDe Filipijnen is een unieke bestemming in Zuidoost-Azië. De opmerkelijke gastvrijheid en interesse in andere culturen hebben vele invloeden van andere culturen naar het land gebracht, maar toch blijft het Filipijnse sfeertje voelbaar. De Filipijnen bestaan uit meer dan 7.000 eilanden met ontelbare idyllische stranden, azuurblauw water en prachtige koraalriffen. De strandliefhebber komt hier dus volledig aan zijn trekken! Bezoek de Chocolate Hills van Bohol, de wereldberoemde rijstvelden van Banaue, de chaos van Manilla, de jungle van Coron, ga duiken op Cebu of geniet van blauwe lagunes op El Nido. De mogelijkheden en bestemmingen zijn eindeloos op de Filipijnen!

regenwoud, rondreis, filipijnen, manilla, cebu, bohol, boracay kids op filippijnen, rondreis, vakantie, prive, chauffeur

Excursies & uitbreidingen Filipijnen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Filipijnen

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.