Bel nu 0880 660 888

guatemala, lake atitlan, rondreis inclusief excursie, maya

Guatemala

Reisaanbod Guatemala Excursies & uitbreidingen Hotels

GuatemalaGuatemala is een charmant en adembenemend mooi land waar je echt verliefd op kunt worden. Vele reizigers keren er terug om het land verder te ontdekken. De Maya-cultuur is rijkelijk aanwezig in de vorm van tempelcomplexen en de gastvrije bevolking. U zult versteld staan van de kleurrijke klederdracht van de dagelijkse bezoekers van drukke markten vol heerlijke geuren. Het bekende mayacomplex Tikal ligt nabij het stadje Flores in het noordoosten. Het is een echte trekpleister, dus als u op tijd bent kunt u zich uitgebreid informeren en verwonderen over de nieuwe ontdekkingen die het tempelcomplex nog dagelijks uitbreiden.

 

De diversiteit is voelbaar aan de Caribische Zee aan de oostkust. Er heerst hier een onmiskenbare Caribische sfeer, compleet met relax-modus en gezellige muziek. Ook de natuur van Guatemala is overweldigend prachtig. Beklim één van de vele vulkanen, vaar over de Río Dulce langs dikke mangrovebossen en zwem in één van de door oerwoud omgeven meren.

Guatemala, meer van Atitlan, Antigua, rondreis tikal, guatemala, rondreis, vakantie

Excursies & uitbreidingen Guatemala

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Guatemala

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.