Bel nu 0880 660 888

Cataract, maya, honduras, Midden-Amerika

Honduras

Reisaanbod Honduras Excursies & uitbreidingen Hotels

HondurasHonduras is een ideale mix van de Caribbean en Latijns-Amerika. Het land biedt diverse overblijfselen van de Mayacultuur, overweldigende natuur, sfeervolle koloniale stadjes en niet te vergeten de Caribische stranden. In het prachtige koloniale stadje Copán kunt u unieke Maya ruïnes bezoeken. Bent u verknocht aan de natuur? Dan is er heel wat te zien in Honduras. Er zijn zo’n 100 beschermde natuurparken met prachtige watervallen, glooiende bergen en een mega diversiteit aan diersoorten te vinden. Dit alles is gemakkelijk te combineren met een aantal dagen bountystrand, turquoise water en wuivende palmbomen. Op één van de Bay Islands (wij raden Utila en Roatán aan), zijn gezellige strandtentjes waar u zich echt in de Caribbean waant. En niet te vergeten.... u kunt hier fantastisch duiken!

honduras, roatan, cowboys, maya, copan isla roatan, honduras, rondreis, vakantie, strand

Excursies & uitbreidingen Honduras

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Honduras

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.