Bel nu 0880 660 888

Jordanië met hoofdstad Amman is een mix van oosterse en westerse culturen

Jordanië

Reisaanbod Jordanië Excursies & uitbreidingen Hotels

JordaniëJordanië is één van de meest mysterieuze landen van het Midden-Oosten. Een land waar u van beeldschoon landschap in mum van tijd in cultuuravontuur kunt overgaan. U vindt hier niet alleen de extreem zoute Dode Zee waarin u al drijvend een krant kunt lezen, maar ook prachtige bergen, grillige rotsformaties, prachtige duik- en snorkel plekken en gezellige moderne steden als Aqaba en Amman.

 

En dan is er nog de Wadi Rum-woestijn, een idyllische, roodgekleurde woestijnvallei met steile rotswanden van zandsteen en graniet met schitterende vergezichten. Om u in de culturele aspecten van het land te verdiepen zijn enerzijds de islamitische hoofdstad Amman met moskeeën, anderzijds de enorme kruisvaarderkastelen van Kerak en de Romeinse ruïnes uit de oudheid een bezoek waard. In de oude Romeinse stad Jerash staan uitstekend bewaard gebleven paleizen, tempels en theaters. Ook zijn er de ruïnes van de Citadel, de Abdullah-moskee en het Romeinse theater te vinden.

 

Verder naar het zuiden is de 'roze stad' Petra gelegen, die 2300 jaar geleden door de Natabeeën is gesticht. De Jordaniërs zijn erg gastvrij en hartelijk hierdoor voelt u zich direct welkom. Jordanië is de perfecte mix van cultuur en natuur.

de enorme kruisvaarderkastelen van Kerak en de Romeinse ruïnes De Dode Zee heeft zo'n hoog zoutgehalte dat u met gemak blijft drijven

Excursies & uitbreidingen Jordanië

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Jordanië

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.