Bel nu 0880 660 888

Yellow Mekong River, boottocht, rondreis Laos

Laos

Reisaanbod Laos Excursies & uitbreidingen Hotels

LaosLaos, een stukje authentiek Azië.

 

Laos is nog niet echt ontdekt bij het grote publiek en daarom juist een aanrader om te bezoeken. Het land is 5,5 keer zo groot als Nederland en wordt omringd door China, Vietnam, Cambodja, Thailand en Birma (Myanmar). Veelal wordt een bezoek aan Laos dan ook gecombineerd met één van de omliggende landen, terwijl het land zelf ook zoveel te bieden heeft. Doordat het land jarenlang afgesloten is geweest heeft het zijn authenciteit weten te behouden.  Zo kunt u in Huay Xai genieten van de ongerepte natuur van het Bokeo natuurreservaat tijdens de 'Gibbon Experience' waarbij u via gespannen lijnen van boom naar boom slingert en kunt overnachten middenin de natuur in een boomhut. In Luang Prabang geniet u van de relaxte sfeer en kunt u genieten van authentieke tempels en de monniken die in de vroege ochtend de straat op gaan. Ook de stad Vientiane is zeker de moeite waard.  Alhoewel dit de hoofdstad van Laos is, is het niet te vergelijken met de hectische hoofdsteden van andere Aziatische landen. De stad ademt een Franse koloniale sfeer uit en u vindt hier brede boulevards waardoor het geheel gemoedelijk aandoet. Breng hier zeker een bezoek aan het COPE center, waar u een tentoonstelling over de geschiedenis van Laos kunt bekijken.  's Avonds kunt u de lokale bevolking vinden bij de moderne promenade langs de bekende Mekong-rivier. Voor de actievelingen is een bezoek aan Vang Vieng een aanrader, hier kunt u al tubend de rivier afdrijven en kajakken, maar ook rotsen beklimmen behoort tot de mogelijkheden.  Of breng een bezoek aan de Tham Chang grot. In de omgeving van Pakse kunt u een bezoek brengen aan het Bolaven Plateau waar u prachtige watervallen en prachtige natuur kunt vinden!

 

Wij bieden voor Laos privé rondreizen op maat aan. Als u een persoonlijk reisvoorstel wilt ontvangen kunt u contact opnemen met onze specialisten, dan zullen zij uw wensen met u doornemen en een route voor u samen stellen.

 

Destinations Travel

tel. 0880 660 888

Vang Vieng, platteland, rijstvelden, rondreis Laos Olifant op het Laos Bolaven plateau, rondreis door Laos, maatwerk

Reisaanbod Laos

Geen reizen gevonden

Excursies & uitbreidingen Laos

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Laos

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.