Bel nu 0880 660 888

Malediven, resort, strand, atol, male, tropisch, bounty

Malediven

Reisaanbod Malediven Excursies & uitbreidingen Hotels

MaledivenDe Malediven is een eilandengroep van ruim 1100 koraaleilanden ten zuidwesten van India. De tropische eilanden zijn gegroepeerd door 26 atollen die zich cirkelend in de Indische Oceaan bevinden.

De meest populaire eilanden bij strandliefhebbers zijn het hoofdeiland Malé en de eilanden behorend bij het Baa Atol, het Alifu Dhaalu Atol of het South Ari Atol. De resorts die te vinden zijn aan de koraalwitte stranden zijn zeer exclusief en luxueus. En veelal alleen bereikbaar per watervliegtuig (bij de meeste resorts is de watervliegtuigtransfer in de prijs inbegrepen).

Veel resorts zijn perfect gelegen om watersporten te beoefenen of de onderwaterwereld te ontdekken door te duiken of snorkelen.

Malediven, resort, strand, atol, male, tropisch, bounty Malediven, resort, strand, atol, male, tropisch, bounty, honeymoon, huwelijksreis

Reisaanbod Malediven

Geen reizen gevonden

Excursies & uitbreidingen Malediven

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.