Bel nu 0880 660 888

mauritius, port louis, chamarel, deux freres, riviere noir

Mauritius

Reisaanbod Mauritius Excursies & uitbreidingen Hotels

MauritiusZon, zee, witte stranden, luxe resorts en weelderige natuur, dát zijn de eilanden aan de westkust van de Indische Oceaan.

Mauritius heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de luxueuze toeristische topbestemmingen. Vele royalty's en honeymooners vinden hun weg naar het paradijselijke eiland. Ook op culinair gebied is dit van oorsprong Franse eiland een walhalla te noemen, maar uiteindelijk draait het op deze bijzondere bounty eilanden natuurlijk om de waanzinnig mooie stranden. Wilt u meer weten over Mauritius? Bekijk leuke tips op reisnaarmauritius.nl.

mauritius, rondreis, huurauto, bountystranden, vakantie, luxe, huwelijksreis mauritius, port louis, chamarel, deux freres, riviere noir

Excursies & uitbreidingen Mauritius

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Mauritius

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.