Bel nu 0880 660 888

myanmar, burma, birma, yangon, mandalay, rangoon, rondreis, bagan

Myanmar

Reisaanbod Myanmar Excursies & uitbreidingen Hotels

MyanmarMyanmar is een magische bestemming met eindeloze tempelvlaktes, gouden pagodes en de meest vriendelijke bevolking die altijd voor u klaar staat. 
Na jaren afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld is het land nu weer veilig om te bezoeken voor toeristen. Doordat het nog niet volop bezocht wordt en door het ontbreken van alle westerse aspecten is het één van de meest authentieke landen in Azië. In dit land vindt u tempels op elke hoek van de straat en geen één is er hetzelfde. 

Maar naast de vele tempels heeft Myanmar nog veel meer te bieden. Het land heeft een prachtige natuur met vele meren, indrukwekkende bergen, idyllische ongerepte stranden en diverse nationale parken. In het wild zijn hier ook nog diverse diersoorten te spotten waaronder olifanten, luipaarden, tijgers en bruine beren. Ook is het een ideale bestemming voor vogelliefhebbers met maar liefst meer dan 1000 vogelsoorten! 

 

Ook staat het land bekend om de wandelmogelijkheden door het ongerepte landschap, langs verschillende dorpjes van bergstammen en schitterende rijstvelden. Waarbij u ook bij de locals thuis kunt overnachten. Een populaire trekking is bijvoorbeeld de meerdaagse trekking die start in Kalaw en eindigt bij het magische Inle Lake of een dagtrekking in het heuvelachtige gebied rondom Hsipaw. De natuurlijke schoonheid van dit land zult u zeker niet snel vergeten! 

myanmar, burma, birma, yangon, mandalay, rangoon, rondreis, bagan myanmar, burma, birma, yangon, mandalay, rangoon, rondreis, bagan

Excursies & uitbreidingen Myanmar

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Myanmar

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.