Bel nu 0880 660 888

Namibië

Reisaanbod Namibië Excursies & uitbreidingen Hotels

NamibiëNamibië is een absolute must als u van natuur houdt. Maar ook als natuurschoon niet het belangrijkste onderdeel van uw reis is, is Namibië een zeer imponerende bestemming. Zoek het ‘alleen op de wereld’ gevoel op, of scheur op een quad bike door de indrukwekkende Namib Naukluft woestijn.
Terwijl u door het langzaam veranderende landschap reist kunt u constant genieten van de mogelijkheid tot het zien van wilde dieren. Namibië is het leefgebied van een ongelooflijke hoeveelheid diersoorten, waarvan enkele zeer uniek zijn. Neem bijvoorbeeld de bijna uitgestorven woestijnolifanten, zwarte neushoorns en de Aspsaura Achietae hagedis. Die laatste soort leeft op de gloeiendhete zandduinen van o.a. de Sossusvlei waar hij zich voortbeweegt door van de ene poot naar de andere te hinkelen om zo zo min mogelijk met het hete zand in aanraking te komen.
Met Etosha National Park als één van Afrika’s grootste wildparken in het noorden, Fish River Canyon in het zuiden, het koloniale stadje Swakopmund aan de kust, de Himbadorpen in het noordwesten en de groene Caprivistrip in het noordoosten, is een rondreis door één van Afrika’s mooiste landen compleet.