Bel nu 0880 660 888

Oeganda, rondreis, entebbe, kampala, murchison falls, kibale, bwindi

Oeganda

Reisaanbod Oeganda Excursies & uitbreidingen Hotels

OegandaOeganda, wint in rap tempo aan populariteit! Het bijzondere land in Oost-Afrika is een pareltje met een aantal zeer unieke highlights!
Voor velen is dé reden om naar Oeganda af te reizen het bewonderen van de gorilla’s en chimpansees die Oeganda zo ontzettend geliefd maken.
Toch biedt het land nog zoveel meer! Het land is groener dan groen. Waarvan veel echt ongerepte natuur is. Dat wil zeggen ongebaande paden met relatief weinig toeristen.


Een heel groot deel van het land grenst direct aan het immense Lake Victoria, het grootste meer van Afrika. De invloeden hiervan en de grote hoeveelheid vogels laten zich dan ook duidelijk zien. U kunt genieten van een zonsondergang alsof u aan het strand verblijft. Ook de majestueuze en eindeloos lange Afrikaanse rivier de Nijl loopt door het prachtige Oeganda met veel watervallen en stroomversnellingen tot gevolg. Er zijn verder prachtige natuurparken en bijzondere authentieke community's waar u mee kunt kennismaken. Geniet hier van Afrika als nergens anders.

gorilla's, bwindi nationaal park, rondreis, oeganda, kampala, entebbe nijl, afrika, rivier, rondreis oeganda, gorilla, chimpansee, safari

Excursies & uitbreidingen Oeganda

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Oeganda

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.