Bel nu 0880 660 888

Dunebashen in de sprookjesachtige woestijn van Oman

Oman

Reisaanbod Oman Excursies & uitbreidingen Hotels

OmanLaat u verrassen door Oman! Oman is een smeltkroes van culturen en heeft een grote verscheidenheid aan natuurschoon, bovendien is het een veilig en zeer gastvrij land. U stapt binnen in de wereld van Duizend-en-één-Nacht met eeuwenoude tradities en prachtige klederdracht. Oman is de oudste onafhankelijke Arabische staat en van oudsher een handelsland dat zich de laatste tientallen jaren langzaam opent voor het toerisme. De meeste mooie plekken zijn binnen een dag te bereiken vanaf de hoofdstad Muscat. De wegen zijn opvallend goed waardoor het makkelijk is om het land met een huurauto te ontdekken. U rijdt door dorpjes omgeven door dadelpalmen terwijl de geur van saffraan zich in de lucht verspreidt en de gebedsoproepen van de idyllische moskeeën de gebeden aankondigen.

 

Oman bestaat voor een groot deel uit indrukwekkende bergen, prachtige oases met wadi's en uitgestrekte woestijnduinen. Wat veel mensen niet weten is dat zich in Oman een heuse canyon schuilhoudt. Zelfs één die dieper is dan de Grand Canyon in de Verenigde Staten. U kunt ervoor kiezen om de reis te verlengen in één van de vele mooie strand-hotels in Muscat, of het nabij gelegen Dubai of Abu Dhabi.

wahiba sands woestijn in Oman waterval, oman, rondreis, luxe vakantie

Excursies & uitbreidingen Oman

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.