Bel nu 0880 660 888

Pacific, paradijselijk strand, Fiji, Cook Islands

Pacifische eilanden

Reisaanbod Pacifische eilanden Excursies & uitbreidingen Hotels

Pacifische eilandenWilt u echt even helemaal weg zijn. Even alles loslaten en compleet ontspannen? Dan zijn de bounty-eilanden in de Pacific echt the place to be! Zon, zee, strand en fantastische hotels zullen uw verblijf op de Pacifische Eilanden tot een genot maken. Stuk voor stuk bieden de eilanden dé ingrediënten voor een heerlijke vakantie vol ontspanning en prachtig uitzicht. Veel plekken lenen zich uitstekend voor tal van watersport-activiteiten zoals surfen, snorkelen en duiken. Daarnaast behoren catamaranzeilen en fietsen ook vaak tot de mogelijkheden, maar ontspannen aan het zwembad of in de turquoise branding is natuurlijk ook een prima dagbesteding. Fiji biedt naast de eerdergenoemde prachtige stranden, een afwisselend vulkanisch landschap, ook u een mix van authentieke en nieuwe cultuur.

 

Hoe reis ik naar de Pacifische eilanden?

De meeste eilanden zijn per boot of vliegtuig te bereiken. Het vertrekpunt van de boot- of airtransfer is afhankelijk van het eiland waar u verblijft. U vliegt over het algemeen vanuit Nieuw-Zeeland (Auckland/Christchurch) naar de plek waar uw eiland-transfer vertrekt.

 

Beste reistijd

De beste reistijd is van juni t/m oktober. In het gehele Pacifische gebied kunnen van november tot en met april tropische cyclonen voorkomen. Het vliegverkeer kan hier last van hebben. Ook zijn er vaak gevolgen voor de water- en elektriciteitsvoorzieningen. Wilt u tijdens deze periode reizen? Volg dan de berichten in de media en informeer u over de situatie. 

De Pacifische Eilanden liggen in de zogenaamde ‘Ring van Vuur’. Dit is een gebied waar vaak vulkaan- uitbarstingen en aardbevingen voorkomen.

Zon, zee, stand, resort, paradijs, Fiji, Cook eilanden Prachtige bountystranden, resorts, Fiji, Cook Islands

Reisaanbod Pacifische eilanden

Geen reizen gevonden

Excursies & uitbreidingen Pacifische eilanden

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.