Bel nu 0880 660 888

panama, rondreis, vakantie, boquete, isla colon

Panama

Reisaanbod Panama Excursies & uitbreidingen Hotels

PanamaPanama is met name bekend door het wereldberoemde kanaal dat de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar verbindt. Wat veel mensen niet weten is dat het een werkelijk prachtig land is met goede wegen, ontwikkelde steden, heel veel schitterende landschappen en parelwitte bountystranden. Het land is vrij compact en daardoor zijn de reistijden, afgezien van het bergachtige westen, zeer goed te doen. Lekker genieten met een cocktail op een idyllisch strand, wandelen in de jungle, zwemmen met zeeschilpadden, ziplinen door het regenwoud of gezellige steden bezoeken? De mogelijkheden in Panama zijn eindeloos!

panama, vakantie, boquete, el valle de anton, isla colon, rondreis, huurauto rondreis, panama, huurauto, twee weken, isla colon

Reisaanbod Panama

Excursies & uitbreidingen Panama

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Panama

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.