Bel nu 0880 660 888

dolfijn, reunion, eiland, afrika, stranden

Réunion

Reisaanbod Réunion Excursies & uitbreidingen Hotels

Réunion



Een topbestemming voor natuurliefhebbers! In 1513 werd het eiland ten oosten van het Afrikaanse continent ontdekt door Portugese zeevaarders. Het was in de tijd dat het Suezkanaal nog niet bestond, een onmisbare stop tijdens zeereizen naar Oost-Indië. Een eiland temidden van de oceaan waar zich al in 17e eeuw mensen (Europeanen, Afrikanen en Aziaten) settelden, dat is een ware bron van geschiedenis.

Sinds 1946 is het eiland Réunion een officiëel Frans departement, maakt het eiland deel uit van de Europese Unie. Er wordt dan ook met de Euro betaald, is het volkslied de Marseillaise en is de meest gesproken taal op het eiland - Réunions Creools - afgeleid van het Frans.

 

Met de toename van toerisme steeg niet alleen het inwonersaantal, ook ontwikkelde het eiland zich als een modern en welvarend deel van de wereld. De grootste trekpleisters van het eiland zijn de vulkaan Piton de la Fournaise (waar veel bergbeklimmers voor komen) en uiteraard het prachtige witte bountystrand Boucan-Canot.

reunion, vakantie, wandelen, tropisch eiland, strand Strand, reunion, eiland, frans, la reunion, reis, rondreis

Excursies & uitbreidingen Réunion

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Réunion

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.