Bel nu 0880 660 888

Sri Lanka, rondreizen, excursies, individueel, natuur, theeplantages, tips, dieren, Pinnawala

Sri Lanka

Reisaanbod Sri Lanka Excursies & uitbreidingen Hotels

Sri LankaSri Lanka is een prachtig, divers land met een vriendelijke bevolking en is nauwelijks groter dan Nederland. Mooie groene natuur, theeplantages, nationale parken met wilde dieren en zeer rijke cultuur en geschiedenis. Daarnaast vindt u sporen terug van de Nederlanders uit de VOC-tijd, zoals oude forten, huizen en gereformeerde kerken. Bezoek kleurrijke tempels, de culturele driehoek en eeuwenoude heilige steden, zoals Polonnaruwa en Anuradhapura. Spot luipaarden in het Yala National Park en het olifanten-weeshuis in Pinnawala. Geniet daarna van één van de mooie stranden.

Sri Lanka, rondreizen, excursies, individueel, natuur, theeplantages, tips, dieren, Pinnawala Sri Lanka, rondreizen, excursies, individueel, natuur, theeplantages, tips, dieren, Pinnawala

Excursies & uitbreidingen Sri Lanka

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Sri Lanka

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.