Bel nu 0880 660 888

oerwoud, jungle, suriname, rondreis, natuur

Suriname

Reisaanbod Suriname Excursies & uitbreidingen Hotels

SurinameDe mix van culturen in Suriname voelt als een warme deken zodra u uit het vliegtuig stapt. De vanzelfsprekende gastvrijheid en de bewogen geschiedenis die mensen vanuit de gehele wereld naar Suriname hebben doen komen, geven het land een uniek karakter. In de hoofdstad Paramaribo zult u met gemak worden opgenomen in het buitenleven, waar het sociale leven en lekker eten een belangrijke combinatie zijn. De koloniale gebouwen die in grote getalen in de stad te vinden zijn, zijn erg bijzonder. 

 

Waar Suriname natuurlijk echt bekend om staat is de extreme diversiteit aan flora en fauna die het land herbergt. 80% van het land is bedekt met bos waarin niet alleen inheemse indianenstammen leven, maar ook diverse Creoolse bevolkingsgroepen te bezoeken zijn. De indianenstammen leven een teruggetrokken, introvert en down-to-earth bestaan. De Creoolse bevolking is daarentegen veel extroverter, waar veel dans en zang aan te pas komt.

 

Een deel van het met bos beslagen gebied is onderdeel van het Amazone regenwoud. Er leeft een grote hoeveelheid aan vogels, reptielen en zoogdieren en is daarom een erg geliefd oord voor wetenschappelijk biologisch onderzoek. U kunt er bijvoorbeeld jaguars, schildpadden, luiaards en miereneters tegenkomen. Tijdens een reis door Suriname kunt u door de combinatie van de gezellige culturen met haar rijke geschiedenis en natuurlijk prachtige natuur van maximale diversiteit genieten.

natuur, suriname, rondreis, vakantie, paramaribo Paramaribo, suriname, latijns-amerika, oerwoud

Excursies & uitbreidingen Suriname

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Suriname

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.