Bel nu 0880 660 888

landschap, gebergte, taiwan

Taiwan

Reisaanbod Taiwan Excursies & uitbreidingen Hotels

TaiwanGrote drukke steden met rustieke tempels, mooie meren, hoge bergen en tropisch regenwoud. Taiwan is een eiland van uitersten en de ultieme reisbestemming voor een combinatie tussen modern, authentiek en prachtige natuur. Het eiland, wel of niet behorend bij China, is eigenwijs en stelt zich liberaal op, en dat is overal merkbaar. De drukke miljoenenstad Taipei, met ooit het hoogste gebouw ter wereld (in de Taipei 101-toren) straalt high-tech uit, maar het kent ook delen waar avondmarkten met kleine drukke kraampjes het straatbeeld domineren.

Het eiland is qua oppervlakte kleiner dan Nederland en is gemakkelijk bereisbaar, zowel met een huurauto als met het (stipte) openbaar vervoer.

sun moon lake, taiwan, tainan, taipei, china Hualien, Cingshui-Cliff, taiwan, rondreis

Excursies & uitbreidingen Taiwan

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels Taiwan

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.