Bel nu 0880 660 888

usa, Verenigde Staten, rondreis, betaalbaar, tips, Westkust, Los Angeles, San Fransisco, Oostkust, New York City

Verenigde Staten

Reisaanbod Verenigde Staten Excursies & uitbreidingen Hotels

Verenigde StatenDe Verenigde Staten oftewel Amerika is een imponerend land dat meer dan de helft van Noord-Amerika beslaat. De vijftig staten waaruit Amerika bestaat zijn ieder verschillend van cultuur, hebben afwisselende landschappen, sommige eindeloze stranden en een grote diversiteit aan nationale parken en anderen blinken uit in monumenten. De verschillende beroemde,  dynamische wereldsteden; New York City, San Francisco, Las Vegas, Miami, etc. zijn een grote trekpleister. Er zijn bergen tot bijna 6200 meter en laagvlaktes tot meer dan negentig meter onder zeeniveau. Er is geen ander land waar meer te beleven is en meer te zien is dan in de Verenigde Staten!

usa, Verenigde Staten, rondreis, betaalbaar, tips, Westkust, Los Angeles, San Fransisco, Oostkust, New York City usa, Verenigde Staten, rondreis, betaalbaar, tips, Westkust, Los Angeles, San Fransisco, Oostkust, New York City

Excursies & uitbreidingen Verenigde Staten

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.