Bel nu 0880 660 888

Diamond Destinations

 

Wij kunnen uw vakantie naar een hoger en luxer niveau tillen.

 

Is het de exclusieve bestemming, het luxe verblijf met veel privacy, de persoonlijke reisadviseur, de sublieme service, het voortreffelijke eten of de bijzondere bezienswaardigheden?

 

Diamond Destinations selecteert uitsluitend topklasse hotels voor uw vakantie. Ook in combinatie met exclusieve expedities, safari’s of speciale activiteiten om zo voor u een unieke individuele luxe rondreis samen te stellen. Service, expertise, privacy, luxe en beleving zijn het uitgangspunt voor het organiseren van de mooiste reizen die vallen onder ons Diamond segment.

 

Wij verzorgen het beste wat de wereld u te bieden heeft. Discretie staat daarbij hoog in het vaandel. Speciaal als het gaat om bijzondere wensen en buitengewone extra’s. Met onze jarenlange expertise en bijzonder warme contacten met onze lokale agenten op toplocaties over de hele wereld, kunnen wij uw droomreizen tot in de absolute perfectie!

 

U kunt dagelijks contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Een afspraak inplannen op een door u gewenste locatie, of bij ons het kantoor, is uiteraard geen probleem. Uw Diamond Destinations reis wordt tot in de kleinste details verzorgd zodat u onbezorgd op reis kunt en zult genieten van alle luxe en comfort die u wenst.