Bel nu 0880 660 888

Foto genomen in Agra bij de Taj Mahal, India

 

Marieke Munts

Maatwerkspecialist

 

 BACK: THAILAND & CAMBODJA
✈ NEXT: on hold

 

“Marieke scoort een 10 uit 10 op de schaal van reislust. De nieuwsgierigheid naar andere culturen is haar meest intense drive, daardoor blijft met name Azië haar interesse wekken. Maar ook landen als Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en Jamaica laten haar niet ongeroerd.

Het liefst pakt Marieke op elke bestemming een huurauto om zo het meest van de vrijheid te genieten. Naast verre reizen gaat zij ook regelmatig op vakantie binnen Europa, want buiten de gebaande paden heeft ons eigen werelddeel ook zoveel moois te bieden."

 

 

Foto genomen in Mystic Mountain, Jamaica

 

Helen Hassing

Maatwerkspecialist

 

 BACK: ZUID-AFRIKA | DUBAI/ABI DHABI
✈ NEXT: on hold

 

“Helen is al vele jaren full-time werkzaam in het team van Destinations Travel en vormt een vertrouwd aanspreekpunt voor veel klanten. Zij werkt snel, gaat vol enthousiasme uitdagingen aan om de moeilijkste reisroutes samen te stellen en puzzelt zo de meest waanzinnige droomreizen in elkaar.
Zij heeft al veel van de wereld gezien, maar Jamaica vindt zij echt fantastisch! Een bezoek aan dit prachtige eiland is eigenlijk voor iedere reiziger een must. Natuur, cultuur, zon, zee, strand, Jamaica heeft het allemaal.”

 

Foto genomen in Chiang Mai, Thailand

 

Melissa Beers

Maatwerkspecialist

 

 BACK: MYANMAR | SRI LANKA
✈ NEXT: on hold

 

“In 2014 heeft Melissa haar scriptie onderzoek uitgevoerd voor de Zonvaart Reisgroep. Daarna is zij aan de slag gegaan als allround reisadviseur in Castricum en Heerhugowaard.
Inmiddels is zij al vele jaren een vaste kracht binnen het team van Destinations Travel en heeft zij veel goede relaties opgebouwd met agenten in haar specialisatie Azië.
Tijdens haar treinrit vanaf Kandy naar Nuwara Eliya in Sri Lanka keek zij over de theeplantages en viel zij als een blok voor dit prachtige land.”

 

Foto genomen in de Wadi Rum, Jordanië

 

Leonie Kuijs

Manager Destinations Travel

 

 BACK: JORDANIË | KAZACHSTAN | CHINA
✈ NEXT: on hold

 

“Als je het over bijzondere bestemmingen hebt, kun je wel bij Leonie aankloppen. Ze is bijvoorbeeld op bestemmingen als Kazachstan, Taiwan en Oman geweest. Toch is het China dat haar hart echt heeft gestolen! Na een eerste ontmoeting met het land is zij nog geen jaar later nóg een keer gegaan, om het land nog beter te leren kennen. Met name zuidelijk China is volgens haar mateloos intrigerend, maar ook een wandeling op de Chinese Muur is onvergetelijk. Het proberen op te gaan in ver-van-je-bed-show-culturen, is voor haar steeds de reden om de wereld af te reizen."