Bel nu 0880 660 888

Foto genomen in Tasman National Park, Tasmanië

 

Margriet Smit

Senior Manager Touroperating

 

 BACK: TASMANIË | BALI/GILI | TANZANIA
✈ NEXT: SUMATRA

 

“Door haar ervaring bij eerdere werkgevers is zij als Touroperating-manager bij het opstarten van Destinations betrokken geweest en heeft zij aan de basis gestaan van de succesvolle groei. 
Zij heeft in de afgelopen jaren heel wat prachtige reizen gemaakt en gaat graag met haar gezin op reis. Familiereizen samenstellen kan zij dus als geen ander!
Tasmanië heeft haar hart gestolen, de overweldigende natuur, rust en ruimte maken dit een unieke bestemming om nooit te vergeten!”

 

Foto genomen in Mystic Mountain, Jamaica

 

Helen Hassing

Maatwerkspecialist

 

 BACK: DUBAI/ABI DHABI | CANADA
✈ NEXT: ZUID-AFRIKA

 

“Helen is al vele jaren full-time werkzaam in het team van Destinations en vormt een vertrouwd aanspreekpunt voor vele klanten. Zij werkt snel, gaat vol enthousiasme uitdagingen aan om de moeilijkste reisroutes samen te stellen en puzzelt zo de meest waanzinnige droomreizen in elkaar.
Zij heeft al veel van de wereld gezien, maar Jamaica vindt zij echt fantastisch! Een bezoek aan dit prachtige eiland is eigenlijk voor iedere reiziger een must. Natuur, cultuur, zon, zee, strand, Jamaica heeft het allemaal.”

 

Foto genomen in Chiang Mai, Thailand

 

Melissa Beers

Maatwerkspecialist

 

 BACK: MYANMAR | SRI LANKA
✈ NEXT: COLOMBIA

 

“In 2014 heeft zij haar scriptie onderzoek uitgevoerd voor de Zonvaart Reisgroep. Daarna is zij aan de slag gegaan als allround reisadviseur in Castricum en Heerhugowaard.
Inmiddels is zij al vele jaren een vaste kracht binnen het team van Destinations en heeft zij veel goede relaties opgebouwd met agenten in haar specialisatie Azië.
Tijdens haar treinrit vanaf Kandy naar Nuwara Eliya in Sri Lanka keek zij over de theeplantages en viel zij als een blok voor dit prachtige land.”

 

Foto genomen bij Crater Lake in Oregon, USA

 

Jo van Vliet

Maatwerkspecialist

 

 BACK: USA | CANADA
✈ NEXT: HAWAII

 

“Na heel wat jaren als allround reisadviseur op één van de Zonvaart Reizen-vestigingen in haar woonplaats Julianadorp te hebben gewerkt, is Jo het team van Destinations komen versterken.

Met haar eindeloze enthousiasme en specialisme Noord-Amerika brengt zij veel kennis met zich mee. Zelf maakt zij het liefst de mooiste rondreizen met een auto of camper door de Verenigde Staten en Canada. Zij geniet met name van deze unieke vakantiebeleving door onder andere de vrijheid die camperreizen met zich meebrengt. Zij adviseert u er graag persoonlijk over.”

 

 

Foto genomen in Agra bij de Taj Mahal, India

 

Marieke Munts

Maatwerkspecialist

 

 BACK: THAILAND/CAMBODJA | MALEISIË/CANADA
✈ NEXT: USA

 

“Marieke scoort een 10 uit 10 op de schaal van reislust. De nieuwsgierigheid naar andere culturen is haar meest intense drive, daardoor blijft met name Azië haar interesse wekken. Maar ook landen als Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en Jamaica laten haar niet ongeroerd.

Het liefst pakt zij op elke bestemming een huurauto om zo het meest van de vrijheid te genieten. Naast verre reizen gaat zij ook regelmatig op vakantie binnen Europa, want buiten de gebaande paden heeft ons eigen continent ook zoveel moois te bieden."

 

 

Foto genomen in de Wadi Rum, Jordanië

 

Leonie Kuijs

Maatwerkspecialist

 

 BACK: JORDANIË | KAZACHSTAN | CHINA
✈ NEXT: MONGOLIË

 

“Als je het over bijzondere bestemmingen hebt, kun je wel bij haar aankloppen. Ze is bijvoorbeeld op bestemmingen als Kazachstan, Taiwan en Oman geweest. Toch is het China dat haar hart echt heeft gestolen! Na een eerste ontmoeting met het land is zij nog geen jaar later nóg een keer gegaan, om het land nog beter te leren kennen. Met name zuidelijk China is volgens haar mateloos intrigerend, maar ook een wandeling op de Chinese Muur is onvergetelijk. Het proberen op te gaan in ver-van-je-bed-show-culturen, zijn voor haar steeds de reden om de wereld af te reizen." 

 

Foto genomen op strand in Pipa, Brazilië

 

Yvonne Klijbroek

Maatwerkspecialist

 

 BACK: ECUADOR | COLOMBIA | CHILI
✈ NEXT: PERU

 

“Als je Latijns-Amerika zegt, zeg je Yvonne! Na haar studie wist ze niet hoe snel ze haar koffer moest pakken om te vertrekken naar dit waanzinnig mooie continent, om pas weken later terug te komen. Ze was nog niet terug of ze ging al wéér.

Van Mexico tot het zuidelijkste puntje van Chili, Yvonne kent alles uit eigen ervaring!

Naast haar werk als Latijns-Amerika-specialist bij Destinations en als reisadviseur bij Zonvaart Reizen, is zij moeder van twee geweldige dochters die de liefde voor Latijns-Amerika natuurlijk met de paplepel krijgen ingegoten."

 

Foto genomen in Fjallsarlon, IJsland

 

Sonja van de Water

Maatwerkspecialist

 

 BACK: THAILAND | JAPAN | NEPAL
✈ NEXT: OEGANDA

 

“Sonja is met afstand onze meest ervaren Azië-specialist. Tijdens haar reizen door India, Nepal en Japan geniet zij het meest van de authentieke culturen die in giga contrast staan met de onze.

Haar open karakter en haar mateloze interesse in andere culturen zorgen ervoor dat zij altijd nieuwsgierig is en iets van anderen wil leren wat zij in haar eigen leven kan meenemen.

Sonja heeft naast reizen ook een zwak voor de Hollandse duinen. Ze neemt regelmatig een frisse duik in de Noordzee na afloop van een wandeling. Weer of geen weer!"