Bel nu 0880 660 888

Foto genomen in Tasman National Park, Tasmanië

 

Margriet Smit

Senior Manager Touroperating

 

 BACK: TASMANIË | TANZANIA
✈ NEXT: OEGANDA

 

“Door haar ervaring bij eerdere werkgevers is zij als Touroperating-manager bij het opstarten van Destinations betrokken geweest en heeft zij aan de basis gestaan van de succesvolle groei. 
Zij heeft in de afgelopen jaren heel wat prachtige reizen gemaakt en gaat graag met haar gezin op reis. Familiereizen samenstellen kan zij dus als geen ander!
Tasmanië heeft haar hart gestolen, de overweldigende natuur, rust en ruimte maken dit een unieke bestemming om nooit te vergeten!”

 

Foto genomen in Mystic Mountain, Jamaica

 

Helen Hassing

Maatwerkspecialist

 

 BACK: DUBAI/ABI DHABI | CANADA
✈ NEXT: ZUID-AFRIKA

 

“Helen is al vele jaren full-time werkzaam in het team van Destinations en vormt een vertrouwd aanspreekpunt voor vele klanten. Zij werkt snel, gaat vol enthousiasme uitdagingen aan om de moeilijkste reisroutes samen te stellen en puzzelt zo de meest waanzinnige droomreizen in elkaar.
Zij heeft al veel van de wereld gezien, maar Jamaica vindt zij echt fantastisch! Een bezoek aan dit prachtige eiland is eigenlijk voor iedere reiziger een must. Natuur, cultuur, zon, zee, strand, Jamaica heeft het allemaal.”

 

Foto genomen in Chiang Mai, Thailand

 

Melissa Beers

Maatwerkspecialist

 

 BACK: SRI LANKA | CANADA
✈ NEXT: MYANMAR

 

“In 2014 heeft zij haar scriptie onderzoek uitgevoerd voor de Zonvaart Reisgroep. Daarna is zij aan de slag gegaan als allround reisadviseur in Castricum en Heerhugowaard.
Inmiddels is zij al vele jaren een vaste kracht binnen het team van Destinations en heeft zij veel goede relaties opgebouwd met agenten in haar specialisatie Azië.
Tijdens haar treinrit vanaf Kandy naar Nuwara Eliya in Sri Lanka keek zij over de theeplantages en viel zij als een blok voor dit prachtige land.”

 

Foto genomen in Bangkok, Thailand

 

Samantha Nijssen

Maatwerkspecialist

 

 BACK: PERU | COSTA RICA
✈ NEXT: MEXICO | CANADA

 

"Van jongs af aan heeft Samantha een passie voor reizen. Het leukste van haar werk vindt zij het delen van die passie met nieuwsgierige reizigers!
Door haar reis- en werkervaring heeft zij veel kennis over camper- en wereldreizen en kan zij u optimaal adviseren over de meest uiteenlopende bestemmingen.
Een tip van haar: Reis eens door het oogverblindende noorden van Peru, de omgeving is hier prachtig en niet zo overspoeld met toeristen als in het zuiden van Peru.“

 

 

 

Foto genomen in Banff National Park, Canada

 

Joke van Vliet

Maatwerkspecialist

 

 BACK: OREGON, USA | CANADA
✈ NEXT: HAWAII, USA

 

“Na heel wat jaren als allround reisadviseur op één van de Zonvaart Reizen-vestigingen in haar woonplaats Julianadorp te hebben gewerkt, is zij onlangs het team van Destinations komen versterken.

Met haar eindeloze enthousiasme en specialisme Noord-Amerika brengt zij veel kennis met zich mee. Zelf maakt zij het liefst de mooiste rondreizen met een auto of camper door de Verenigde Staten en Canada. Zij geniet met name van deze unieke vakantiebeleving door onder andere de vrijheid die camperreizen met zich meebrengt. Zij adviseert u er graag persoonlijk over.”