Bel nu 0880 660 888

Baa atol: Finolhu*****

Terug naar Malediven Terug naar Malediven

Baa atol: Finolhu*****Dit resort biedt eindeloze luxe en ligt op de - op de UNESCO Werelderfgoedlijst staande - Baa Atol temidden van de Indische Oceaan. Bij Finolhu Resort heeft u keuze uit talloze accommodaties, zo kunt u kiezen voor de Lagoon Villa, de Ocean Pool Villa, de Ocean Lagoon Pool Villa (3-kamervilla), de Beach Villa en de Beach Pool Villa (2- of 3-kamers). Er is een spa en een fantastische beachclub dat fungeert als het hart van het resort. Ook zijn er diverse restaurants voor een heerlijk diner, bijv. een grillrestaurant, een visbar en een aziatisch restaurant.

Kinderen zijn ook welkom bij Finolhu, er is een speciale kidsclub waar dagelijks leuke activiteiten worden georganiseerd, waardoor ouders kunnen genieten van een ontspannen verblijf op de paradijselijke Malediven.

Keypoints  • Div. watersport mogelijkheden
  • Inclusief watervliegtuig-transfers
  • Div. restaurants aanwezig
  • Populaire beachclub
  • Kidsclub aanwezig
va. € 425 incl. ontbijt

Extra informatie- De villa's van Finolhu bevinden zich op ca. 30 minuten met het watervliegtuig van de internationale luchthaven van de Malediven.

- Prijs gebaseerd op verblijf in luxe Lagoon Villa

 

De vermelde prijs is per persoon per nacht, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de reis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.