Bel nu 0880 660 888

Beijing: Park Plaza Wangfujing ****

Terug naar China Terug naar China

Beijing: Park Plaza Wangfujing ****Dit centraal gelegen hotel in Beijing ligt aan Jinbao street, een straat die grenst aan één van de grote winkelstraten van Beijing: Wangfujing. In ongeveer 5 minuten loopt u vanuit het hotel naar de hoofdstraat Wangfujing en vanuit daar is het bijvoorbeeld nog ongeveer nog 10 minuten lopen naar de Verboden stad. Het hotel ligt verscholen achter het prestigieuze Regent Hotel waardoor het rustig ligt ten opzichte van de drukke Jinbao straat. Wangfujing is een leuke straat, vergelijkbaar met Nanjing Road in Shanghai. Veel winkelketens en grote restaurants én autovrij. Voor de grotere afstanden is er een metrostation direct naast het hotel.

 

Het hotel heeft een hele warme uitstraling en huiselijke sfeer. Er zijn zeer vriendelijke medewerkers en er is een gezellige lobby met een kleine bar. Het hotel heeft 216 kamers en allemaal modern en sfeervol ingericht. Er zijn kamers mét en zonder uitzicht. De badkamers zijn ruim, in sommige kamers is er een douche in het bad en in sommige kamers een douche en bad apart.

Keypoints  • Centraal gelegen
  • Restaurant/bar aanwezig
  • Ruime kamers

Extra informatieDe vermelde prijzen zijn per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.