Bel nu 0880 660 888

Kariega GR: 3-daagse safari

Terug naar Zuid-Afrika Terug naar Zuid-Afrika

Kariega GR: 3-daagse safariIn dit Game Reserve (wildreservaat), gelegen in de Kariega River Valley, kunt u temidden van de ongerepte wildernis genieten van alle wilde dieren die er leven. In het reservaat leven dieren als leeuwen, olifanten, luipaarden, neushoorns, nijlpaarden, giraffen, zebra's, elanden, gnoes, waterbokken en een verscheidenheid aan antilopen, evenals een groot aantal vogelsoorten, waaronder Martial-nesten en Fish Eagles. Dit 5000 hectare grote wildreservaat is een must, voor diegenen die nog even willen ontspannen maar houden van de sensatie van het buitenleven en Afrikaanse safari's.

 

Alle chalets zijn voorzien van airconditioning, met en-suite slaapkamers en een groot privé terras met uitzicht. Alle kamers beschikken over een ruime woonkamer. De lodge met zwembad is op een prachtige wijze geïntegreerd met de omliggende bush. Het restaurant en de boma zijn een fijne plek waar u in sfeer kunt genieten van traditionele gerechten of een drankje aan de bar.

 

Kortom, een verblijf in dit malaria-vrije wildreservaat wordt beschouwd als een erg fijne uitbreiding op de reis door de Garden Route.

Keypoints  • 3-daagse safari verlenging in Kariega wildreservaat
  • Grote diversiteit aan wilde dieren
  • Gamedrives met ervaren ranger/gids
  • Restaurant aanwezig
  • Zwembad aanwezig
  • Malaria-vrij gebied
va. € 556 incl. maaltijden en gamedrives

Extra informatiePrijs per persoon o.b.v. volpension, twee gamedrives per dag.

 

- U verblijft in standaard 2-persoonslodge 

- 3 extra dagen autohuur is meegecalculeerd

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.