Bel nu 0880 660 888

Koh Rong: Paradise Bungalows***

Terug naar Cambodja Terug naar Cambodja

Koh Rong: Paradise Bungalows***Tijdens een verblijf in de Paradise Bungalows op het tropische bounty eiland Koh Rong voel je je een ware Robinson. De bungalows liggen verspreid tussen palmbomen in de tuin. Sommige bungalows staan zelfs op het strand en hebben dan ook prachtig uitzicht op het azuurblauwe water en het koraalwitte zand. Er zijn vele verschillende type huisjes; van 2-persoons- tot familiebungalows. Het restaurant - in het midden van het complex - biedt ruime keuze en serveert eten van goede kwaliteit.

 

Koh Rong is één van grootste eilanden van Cambodja, gelegen voor de kust ter hoogte van Sihanoukville. De beste manier om er te komen is met een speedferry (ca. 45 min - 2 uur) vanuit Sihanoukville die drie keer per dag vaart (afhankelijk van het weer). Het eiland bestaat uit diverse lange witte stranden, een bergachtig jungle achterland en diverse café's, restaurants en hostels. Op het eiland heerst een gemoedelijke sfeer en het is erg populair bij backpackers.

Keypoints  • Direct aan het bountystrand
  • Restaurant/bar aanwezig
  • Taxiboot service aanwezig
  • Klamboe's in de kamers aanwezig
va. € 59 p.n.

Extra informatieDe prijzen worden op dit moment geupdatet.

 

De vermelde prijzen zijn per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt niet op onze website te vinden, neem dan contact met op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.