Bel nu 0880 660 888

La Digue: La Diguoise**

Terug naar Seychellen Terug naar Seychellen

La Digue: La Diguoise**Op het eiland La Digue van de Seychellen, in het dorpje La Passe en op enkele minuten lopen van het strand liggen de Diguoise-bungalows. Omringt door een tropische tuin, beschikken de bungalows over een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en een veranda aan de voorkant.

La Diguoise is een basic en zeer betaalbare accommodatie om te ontspannen en te genieten van de omgeving van La Digue, deze accommodatie staat zelfs in de '100 wereldplekken die je gezien moet hebben' van Floortje Dessing.

Keypoints  • Vrijstaande bungalows
  • Nabij het strand
  • Self-catering appartementen
va. € 64 incl. ontbijt

Extra informatieTIP: Huur ter plaatse een fiets (ca. 100 rupee) om gemakkelijk het eiland te verkennen en naar de stranden te gaan. De fiets kunt u ook gebruiken om naar de supermarkt of restaurants te gaan.

 

- Het eiland La Digue is niet rechtstreeks te bereiken. Na uw vlucht naar het hoofdeiland Mahé, zult u per boot/vlieg-transfer naar La Digue gebracht worden.

- De accommodatie ligt op enkele minuten per auto van de haven waar de ferry aankomt.

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.