Bel nu 0880 660 888

La Digue: Orangeraie****

Terug naar Seychellen Terug naar Seychellen

La Digue: Orangeraie****Le Domaine de l'Orangeraie is een prachtig resort op de Seychellen. Het is tegen een heuvel opgebouwd en ontworpen in traditionele stijl, geïnspireerd door de natuurlijke omgeving. De inrichting van de kamers is rustig en er is gebruik gemaakt van aardse tinten. Ze zijn zeer smaakvol ingericht en er is keuze uit vier verschillende type villa’s. Het verschil zit in de ligging (zeezicht of tuinzicht), grote en hoeveelheid faciliteiten in de kamer. Na een verkenningstocht van het eiland La Digue is het heerlijk toeven in of bij het uitnodigende zwembad!

 

De spa bevindt zich op de top van een van de granieten rosten en door het gebruik van grote ramen heeft u een indrukwekkend uitzicht over de omgeving. 

Keypoints  • Zwembad aanwezig
  • Villa's met tuin- of zeezicht
  • Spa aanwezig (tegen betaling)
va. € 174 incl. ontbijt

Extra informatieTIP: De Villas De Charme zijn een stuk luxer en bieden een sfeer van elegantie en privacy waarin honeymooners zichzelf helemaal kunnen terugtrekken.

 

- Het eiland La Digue is niet rechtstreeks te bereiken. Na uw vlucht naar het hoofdeiland Mahé, zult u per boot/vlieg-transfer naar La Digue gebracht worden.

- De accommodatie ligt op enkele minuten per auto van de haven waar de ferry aankomt.

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.