Bel nu 0880 660 888

Lijiang: The Manty House****

Terug naar China Terug naar China

Lijiang: The Manty House****Verscholen in de smalle getrapte straatjes van Lijiang, ligt achter een oude houten poort, de rustieke binnentuin van The Manty House. De eigenaar Eric heet je van harte welkom met een kopje thee terwijl de rest van de familie zich ontfermt over uw bagage. Het is alsof u voor even deelneemt aan het familieleven van de Bai-bevolking in Lijiang.

 

De prachtige, luxe kamers zijn verdeeld over twee gebouwen. De kamers zijn ruim en bieden alle luxe die het knusse boutique hotel kan bieden.

 

Het ontbijt wordt geserveerd in de lounge waar de moeder van Eric met liefde een maaltijd voor u bereid.

Kiest u voor de suite? Dan heeft u een balkon en prachtig uitzicht over het oude centrum en de authentieke dakpannen die het gehele stadje bedekken.

 

Een verblijf in dit prachtige boutique hotel in het bruisendste stadje van Yunnan is een ervaring die u niet snel zult vergeten!

Keypoints  • In het oude centrum
  • Boutique hotel
  • Ruime kamers
  • Sfeervol en rustiek
  • Airconditioning
  • Gerund door een familie

Extra informatieAls u slecht ter been bent geef dat dan alstublieft door. Dan zullen wij u persoonlijk adviseren over een verblijf in Lijiang.

 
De vermelde prijzen zijn per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.