Bel nu 0880 660 888

Mahé: Chalet d'Anse Forbans***

Terug naar Seychellen Terug naar Seychellen

Mahé: Chalet d'Anse Forbans***Beleef de Seychellen zoals het zou moet zijn: direct aan het strand en voorzien van alle benodigde comfort!

 

De chalets liggen aan het Anse Forbans-strand en biedt (duplex)appartementen met een veranda waarvan u uitkijkt op de weelderige tuin en de Indische Oceaan. Ieder appartement beschikt over een open woonkamer met een goed uitgeruste kitchenette, een zithoek en een eettafel. De appartementen met airconditioning hebben een moderne inrichting met houten meubels. De badkamer is uitgerust met een douche.

 

Met kids naar de Seychellen? Dan is dit een fantastische plek!

Keypoints  • Direct aan het strand
  • Self-catering appartementen
  • BBQ bij chalet aanwezig
  • Geschikt voor gezinnen met kinderen
va. € 90 o.b.v. logies

Extra informatie- De appartementen bevinden zich op 40 minuten rijden van Victoria. De internationale luchthaven van de Seychellen bereikt u in 25 minuten rijden.

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van vier personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.