Bel nu 0880 660 888

Praslin: Les Villas d'Or**

Terug naar Seychellen Terug naar Seychellen

Praslin: Les Villas d'Or**Les Villas d'Or is een kleinschalig self-catering complex, een 'home-away-from-home' en perfect geschikt voor families. Het ligt direct aan het bekende en mooie brede witte strand van Côte d'Or op het eiland Praslin op de Seychellen.

 

De accommodatie bestaat uit acht twee-kamerchalets en twee drie-kamerchalets een receptie en een hoofdgebouw. Op korte loopafstand vindt u verschillende restaurants en winkeltjes, waaronder een supermarktje en een ijssalon. De chalets zijn ruim en comfortabel ingericht en u beschikt over een volledig ingerichte keuken en een terras. De service van Villas d'Or wordt alom geprezen. Reist u met kleine kinderen dan is dit het juiste adres, de zee is rustig en het strand perfect.

Keypoints  • Direct aan het strand
  • Geschikt voor families
  • Kleinschalig complex
  • Self-catering
va. € 109 o.b.v. logies

Extra informatie- Ontbijttoeslag: € 13 per persoon per dag

- Van december tot maart is er een kleine kans dat er zeewier op het strand ligt.

- Het eiland Praslin is niet rechtstreeks te bereiken. Na uw vlucht naar het hoofdeiland Mahé, zult u per boot/vlieg-transfer naar Praslin gebracht worden. 

 

De vermelde prijs is per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de rondreis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.