Bel nu 0880 660 888

Rangali Island: Conrad Maldives*****

Terug naar Malediven Terug naar Malediven

Rangali Island: Conrad Maldives*****Van duiken en snorkelen op wereldniveau tot het luxe Robinson Crusoe-restaurant, Conrad Maldives gelegen op de eilanden Rangali en Rangalifinolhu, biedt het allemaal! Het resort verbind u met 's werelds mooiste ansichtkaartlocaties en zal er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Zowel aan land als op het water zijn er legio activiteiten. Zo kunt u dagexcursies naar andere eilanden maken, een snorkel safari doen, duiken, windsurfen, diepzee-vissen en catamaran zeilen. In het resort zijn 12 kwaliteitsrestaurants en bars aanwezig, hierdoor mag het resort zich al twee keer de winnaar van de titel 'Indian Oceans Leading Culinary Resort' noemen.

Er is keuze uit vele verschillende accommodaties. U kunt verblijven in verschillende type Watervilla's en Strandvilla's. Op Rangalifinolhu eiland zijn Famlievilla's en kinderactiviteiten aanwezig.

Keypoints  • Zeer geschikt voor huwelijksreizen
  • Inclusief watervliegtuig-transfers
  • Div. restaurants aanwezig; waaronder een uniek onderwater-restaurant
  • Div. (water)sport mogelijkheden (incl. haaien spotten)
  • Kidsclub en familie villa's aanwezig op Rangalifinolhu Island
  • Ook te boeken als trouwlocatie
va. € 419 incl. ontbijt

Extra informatie- De villa's van Conrad Maldives liggen op ongeveer 30 minuten met het watervliegtuig van de internationale luchthaven van de Malediven.

- Prijs gebaseerd op verblijf in luxe Beach Villa.

 

De vermelde prijs is per persoon per nacht, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid, geldig bij minimale bezetting van twee personen en alleen van toepassing als direct bij boeking van de reis gereserveerd wordt.
 
Is de accommodatie die u zoekt hier niet te vinden, neem dan contact met ons op. Het getoonde aanbod is slechts een selectie van de mogelijkheden.