Bel nu 0880 660 888

chicago, citytrip, amerika, stedenreis, windy city, hotdog, skyline, lake michigan, wolkenkrabber, route 66

Citytrip Chicago - 5 dagen

Stedentrip naar de populaire Windy City aan Lake Michigan

Terug naar Verenigde Staten Terug naar Verenigde Staten

Citytrip Chicago - 5 dagenChicago is hartstikke hot! Zeker als citytrip! Chicago is vriendelijk, bruist van cultuur, het heeft een strand én het is een waar mekka voor foodliefhebbers. Het is de stad van diverse bekende Amerikanen waaronder Oprah Winfrey en Michael Jordan én het heeft één van de meest luxe shoppingstraten van de States: Michigan Avenue. Alleen de prachtige ligging aan Lake Michigan maakt de stad al de moeite waard om een aantal dagen door te brengen. Er is dan ook een leuke boulevard en ook aan de Navy Pier is altijd wel iets te beleven.

 

Als u de tijd heeft, breng dan ook een dagje door aan het strand van Lake Michigan. Chicago heeft net als alle andere grote Amerikaanse steden een bijnaam. Chicago of 'The Windy City', heet alleen niet zo omdat het er zo veel waait. Dit heeft te maken met het woelige gangsterverleden. Tegenwoordig is het er net zo veilig als in andere Amerikaanse steden.

 

Wilt u eventjes de drukte van het stadsleven ontvluchten? Breng dan een bezoek aan één van de vele stadsparken in Chicago. Het Millennium Park is de meest bekende. Het is een populaire plek voor exposities en concerten. Wilt u kennis maken met een stukje 'African-American history'? Dan is het Washington Park zeker aan te raden.

chicago, citytrip, amerika, stedenreis, windy city, hotdog, skyline, lake michigan, wolkenkrabber, route 66

Dag-tot-dag beschrijvingAltijd al eens een bezoek willen brengen aan Chicago?

Met deze citytrip naar Chicago begint u uw reis op uw gemak en onbezorgd. In dit pakket zijn de vlucht van Amsterdam naar Chicago en vice versa opgenomen. Na aankomst kunt u gemakkelijk met de taxi naar uw centraal gelegen stadshotel waar u drie nachten verblijft. 

chicago, citytrip, amerika, stedenreis, windy city, hotdog, skyline, lake michigan, wolkenkrabber, route 66

Verenigde StatenDe Verenigde Staten of Amerika is een imponerend land dat meer dan de helft van het continent Noord-Amerika beslaat. De vijftig staten waaruit Amerika bestaat zijn ieder verschillend van cultuur, hebben afwisselende landschappen en sommige hebben eindeloze stranden. Daarnaast biedt het land een grote diversiteit aan nationale parken en monumenten die refereren naar de geschiedenis of wereldberoemde muziek-iconen.

 

Er zijn bergen tot bijna 6200 meter en laagvlaktes tot meer dan negentig meter onder zeeniveau. De verschillende beroemde, dynamische wereldsteden waaronder New York City, San Francisco, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Miami, New Orleans, en bijvoorbeeld Seattle zijn grote trekpleisters. Er is geen ander land waar meer te beleven en te zien is dan in de Verenigde Staten!

chicago, citytrip, amerika, stedenreis, windy city, hotdog, skyline, lake michigan, wolkenkrabber, route 66
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - Chicago

Dag 2: Chicago

Dag 3: Chicago

Dag 4: Chicago

Dag 5/6: Chicago - Amsterdam

chicago, citytrip, amerika, stedenreis, windy city, hotdog, skyline, lake michigan, wolkenkrabber, route 66 chicago, citytrip, amerika, stedenreis, windy city, hotdog, skyline, lake michigan, wolkenkrabber, route 66

PrijzenCitytrip Chicago

 

 

Reisperiode:

Indicatieprijs o.b.v.

2 volwassenen

Laagseizoen* € 879
Hoogseizoen** € 1019

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mrt, apr, mei, jun, sept, okt, nov
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jul, aug, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn niet geldig in het hoogseizoen en zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

  • Vluchten Amsterdam - Chicago, Chicago - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
  • 4 overnachtingen in standaard 2-persoonskamer in centraal gelegen middenklasse accommodatie op basis van logies
  • transfer luchthaven - hotel v.v.

 

Niet inbegrepen:

  • Visakosten

 

Optioneel:

  • Entreegelden musea, parken, reservaten, shows, etc.
  • Excursies ter plaatse

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

 

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in een vier- of vijfsterren hotel. Informeer naar de mogelijkheden en toeslagen bij onze reisspecialisten.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.