Bel nu 0880 660 888

Fotoreis IJsland in de zomer

Reisperiode: 24 augustus t/m 8 september 2019

Terug naar IJsland Terug naar IJsland

Fotoreis IJsland in de zomerDit foto avontuur brengt u naar de onbekende streken van IJsland. Met terreinwagens gaat u offroad en komt u op plekken die u niet in een standaard reis terug zult vinden en daar is deze reis ook niet voor bedoeld. Welmanstudio komt al heel wat jaren in IJsland en heeft werkelijk iedere hoek bezocht en kent de bijzondere, onontdekte locaties, welke u gaat bezoeken. Als de omstandigheden goed zijn, komt u ook heel dicht in de buurt van vulkaan Bárðarbunga.

Deze exclusieve en intensieve reis is geschikt voor reizigers die fotografie als serieuze hobby hebben en over een goede conditite beschikken.

Reisperiode: 24 augustus 2019 t/m 08 september 2019

papegaaiduiker, ijsland, reykjavik

Welmanstudio FotoreizenOnze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Onze fotoreizen zijn anders: geen reizen waar je onderweg wat foto's kunt maken, maar reizen die totaal in het teken staan van fotograferen. Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming.  Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we ze dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

IJslandHet noorderlicht, smeulende vulkanen, spuitende geisers, prachtige natuur, walvissen spotten en een zeer vriendelijke bevolking. Dit omschrijft IJsland in een notendop, een land dat gelegen is aan de rand van de Noordpool en op slechts drie uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. Bezoek de hippe en trendy hoofdstad Reykjavik, ga heerlijk relaxen in één van de thermale baden van de Blue Lagoon of maak een rondreis langs de vele watervallen en gletsjers die dit land te bieden heeft. IJsland is uniek en heeft al vele harten veroverd!

 

Direct boeken vanaf € 4099,- p.p.

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaInvulling van het programma
Het dagprogramma is afhankelijk van de lokale omstandigheden. Dat kan het weer, de conditie van de wegen of de toegankelijkheid van locaties zijn. Wij hebben altijd een zogenaamd plan B en zullen altijd kijken of op een ander moment de situatie beter is. Daarom verblijven we ook meerdere dagen op een locatie zodat je meerdere kansen hebt om een interessante locatie te bezoeken. Niettemin zullen wij er voor zorgen dat je reis in alle opzichten onvergetelijk zal zijn, hoe de omstandigheden ook uitpakken.

TipsThema: Hooglanden IJsland

Reisduur: 16 dagen / 15 nachten

 PrijzenReissom:

€ 4099 per persoon 

 

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam - Keflavik Airport met Icelandair in de economy class inclusief luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse.
 • Alle vervoer ter plaatse met twee grote terreinwagens.
 • Verblijf in 2 persoonskamers op indeling met deels privé faciliteiten en deels gedeelde douche/toilet-faciliteiten inclusief ontbijt
 • Highland Barbecue
 • Afscheidsdiner
 • Alle diensten van gidsen, chauffeur en fotograaf
 • Fotoworkshop
 • Readers

 

Niet inbegrepen:

 • Overige maaltijden en consumpties
 • Brandstof
 • Excursies
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulerings- en reisverzekering

 

Eénpersoonskamertoeslag: € 1380

(kamers zijn op aanvraag en beperkt beschikbaar)

 

*Reissommen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid op het moment van boeken.

Direct boeken vanaf € 4099,- p.p.

Excursies & uitbreidingen

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.