Bel nu 0880 660 888

namibie, fotoreis

Namibië fotoreis - 16 dagen

16 daagse fotografierondreis incl. begeleiding door professionele fotograaf

Terug naar Welmanstudio Fotoreizen Terug naar Welmanstudio Fotoreizen

Namibië fotoreis - 16 dagenDe schilderachtige Afrikaanse landschappen van Namibië lenen zich als geen ander voor de mooiste fotoreizen. De professionele fotograaf Rien Welman van Welmanstudio, neemt u in een select gezelschap mee om de hoogtepunten van dit prachtige land op camera vast te leggen.

rondreis met professionele fotograaf

Dag-tot-dag beschrijvingDag 1

Het Namibië Fotoavontuur start in Windhoek op de Internationale Luchthaven. Daar wordt je opgewacht door de reisleiding. Via de hoofdstad Windhoek rijden we in ongeveer 3 uur naar onze eerste accommodatie in de woestijn. Als snel komen de kleine fel oranje duinenrijen van de Kalahariwoestijn in zicht. Eerst nog weinig begroeid maar later met de karakteristieke acaciabomen in allerlei vormen. In de late middag komen we aan op de lodge waar ons een hartelijk welkom wacht. Je verblijft in luxe 2 pers. safaritenten die elk een adembenemend uitzicht bieden op een uitgestrekte zoutpan met aan de overkant de oranje-rode duinen. Kleurrijke zonsondergang verzekerd. De tenten zijn uitgerust met een luxe badkamer en heerlijke bedden. De gemeenschappelijke ruimte wordt gebruikt voor de maaltijden. Een klein zwembad is ook aanwezig. Na het diner is het goed toeven rond het kampvuur en bespreken we het programma van de volgende dag.

 

Dag 2

Na een frisse nacht in de woestijn is de zon al snel weer op en heb je de gelegenheid om nog voor het ontbijt op stap te gaan met de Bushmen of San people. Tijdens een onderhoudende wandeling maak je kennis met de gewoontes, jachttechnieken en de aparte taal van dit inheemse volk dat de Kalahari vroeger bewoonde. De rest van de ochtend gebruiken we om, zonodig, uitleg te geven over foto technieken, de specifieke omstandigheden van fotograferen in...Lees verder

Reisperiode: 1 - 16 mei 2019 (onder voorbehoud)

namibie, fotoreis

Welmanstudio FotoreizenOnze fotoreizen worden uitgevoerd op speciale locaties. Onze fotoreizen zijn anders: geen reizen waar je onderweg wat foto's kunt maken, maar reizen die totaal in het teken staan van fotograferen. Elke reis is speciaal samengesteld rond een of meer thema's die passen bij de bestemming.  Onze reizen gaan niet langs de gebaande paden, wij zoeken juist die motieven en locaties die nog weinig bekend zijn. Dat en de vele extra's maken onze fotoreizen anders en daarom noemen we ze dan ook Foto Avonturen. Met een kleine groep op zoek naar het bijzondere. Overtuig jezelf!

luderitz, fotoreis, namibie
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Windhoek - Kalahari woestijn

Dag 2: Kalahari woestijn

Dag 3: Kalahari woestijn - Quivertree Forest - Giants Playground - Keetmanshoop

Dag 4: Keetmanshoop 

Dag 5: Keetmanshoop - Sperrgebiet - Lüderitz

Dag 6: Lüderitz - Kolmanskop - Lüderitz

Dag 7: Lüderitz - Garub woestijn

Dag 8: Garub woestijn - Lüderitz

Dag 9: Lüderitz - Sperrgebiet - Lüderitz

Dag 10 en 11: Lüderitz - Sesriem

Dag 12: Sossusvlei

Dag 13: Sossusvlei

Dag 14: Sesriem - Windhoek

Dag 15/16: Windhoek - Amsterdam

 

etosha national park, fotoreis namibie rondreis met professionele fotograaf, namibie

PrijzenFotoreis Namibië

 

Bij 8 deelnemers: € 2795 per persoon

 

vertrekgarantie bij 6 deelnemers

 

Inbegrepen:

 • Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamers in middenklasse accommodatie incl. ontbijt of halfpension (kamers op indeling) en 1 nacht in tent in de woestijn (1-persoonskamer toeslag: € 795)
 • Alle transfers en vervoer ter plaatse incl. lokale gidsen en chauffeur(s) incl. gegarandeerde raamplaats
 • Entreegelden parken en reservaten
 • Excursies:  Sossusvlei, Kolmanskop, Elisabeth Bay, Namib Dessert, Quiver Tree Forest, Giants Playground, etc. Kalahari excursie met Bushmen en gamedrive
 • Alle diensten van gidsen, chauffeur en fotograaf
 • Fotoworkshop en bespreking
 • Afscheidsdiner en introductiebijeenkomst

 

Niet in begrepen:

 • Internationale retourvlucht Amsterdam - Windhoek
 • Voor overige maaltijden en brandstof wordt een pot gemaakt van waar uit deze kosten worden betaald. Meer details volgen tijdens de kennismakingsbijeenkomst. Reken op ongeveer € 35 p.p.p.d.

 

Optioneel:

 • Eénpersoonskamer op aanvraag met toeslag à € 795
 • Fooien

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

fish river canyon, fotoreis, namibie

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.