Bel nu 0880 660 888

New York City, rondreis met huurauto, camper, oostkust, Boston, Philadelphia, Washington DC, Niagara Falls

Citytrip New York City - 5 dagen

5 daagse citytrip naar The Big Apple

Terug naar Verenigde Staten Terug naar Verenigde Staten

Citytrip New York City - 5 dagenNew York City! De stad waar u zich continu afvraagt of u in een filmdecor bent gestapt. In Manhattan is de drukte het eerste dat in het oog springt. Met de American Dream in gedachten wordt er het klokje rond gewerkt. Dames op stiletto’s in mantelpak en heren met witte sportschoenen halen om beurten hun lunch bij de streetfoodcart voor de wolkenkrabber waar ze zojuist uit komen. De sfeer van het bedrijfsleven in combinatie met de films en Broadway is wat New York echt uniek maakt. Niets is gelogen. Zoals je de stad op televisie ziet, zo is het ook.

 

Aan de andere kant van de Brooklyn bridge is het hippe stadsdeel Brooklyn met artcafé’s en pop-up lunchrooms. De artistieke vrijdom druipt er vanaf. De mensen, de geluiden en de geuren maken New York tot een hippe, gewilde en onvergetelijke stad! Shoppen tot je een ons weegt, heerlijk uit eten, kijk je ogen uit op Times Square en Broadway of laat u verrassen door de vele culturele en indrukwekkende bezienswaardigheden zoals Ground Zero, het Guggenheim Museum en Statue of Liberty. Ontdek New York per fiets, te voet of met het openvaar vervoer, u raakt er niet uitgekeken!

New York City, rondreis met huurauto, camper, oostkust, Boston, Philadelphia, Washington DC, Niagara Falls

Dag-tot-dag beschrijvingAltijd al eens willen shoppen in New York?

Met deze citytrip naar New York City begint u uw reis op uw gemak en onbezorgd. In dit pakket zijn de vlucht van Amsterdam naar New York City en vice versa opgenomen. Na aankomst kunt u gemakkelijk met een taxi naar uw centraal gelegen stadshotel waar u drie nachten verblijft. 

New York City, rondreis, flexreis, autohuur, citytrip, fly & drive, niagara falls, philadelphia, washington dc

Verenigde StatenDe Verenigde Staten of Amerika is een imponerend land dat meer dan de helft van het continent Noord-Amerika beslaat. De vijftig staten waaruit Amerika bestaat zijn ieder verschillend van cultuur, hebben afwisselende landschappen en sommige hebben eindeloze stranden. Daarnaast biedt het land een grote diversiteit aan nationale parken en monumenten die refereren naar de geschiedenis of wereldberoemde muziek-iconen.

 

Er zijn bergen tot bijna 6200 meter en laagvlaktes tot meer dan negentig meter onder zeeniveau. De verschillende beroemde, dynamische wereldsteden waaronder New York City, San Francisco, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Miami, New Orleans, en bijvoorbeeld Seattle zijn grote trekpleisters. Er is geen ander land waar meer te beleven en te zien is dan in de Verenigde Staten!

New York rondreis, self drive, geen hotels, autohuur, vliegtickets new york, girl in the streets
Vraag reisvoorstel aan

RatingNatuur

Cultuur

Avontuur

Ontspanning

DagprogrammaDag 1: Amsterdam - New York City

Dag 2: New York City

Dag 3: New York City

Dag 4/5: New York City - Amsterdam

New York City, rondreis met huurauto, camper, oostkust, Boston, Philadelphia, Washington DC, Niagara Falls

Tips • Verleng deze reis met maximaal 15 dagen zonder toeslag voor uw vliegticket en vertrek met een huurauto, camper, bus of trein naar historische steden als Boston, Washington D.C. en Philadelphia of bijvoorbeeld de Niagara Falls.
New York City, rondreis, flexreis, autohuur, citytrip, fly & drive, niagara falls, philadelphia, washington dc

PrijzenCitytrip in New York City

 

Reisperiode: Indicatieprijs:
Laagseizoen* € 789
Hoogseizoen**

€ 1059

 

* Laagseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jan, feb, mar, apr, mei, sep, okt, 
** Hoogseizoenmaanden voor deze rondreis zijn: jun,jul,aug,nov, dec

 

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen, dagelijks vertrek mogelijk. Let op: U ziet hier het standaard indicatietarief, eventuele acties of kortingen zijn niet geldig in het hoogseizoen en zijn hier nog niet verrekend.

 

Inclusief:

 • Vluchten Amsterdam - New York City, New York City - Amsterdam in de economy class inclusief ruimbagage, luchthavenbelastingen en veiligheidsheffingen met op heen- en terugreis één overstap, gecalculeerd o.b.v. de goedkoopste klasse
 • 3 Overnachtigingen in standaard 2-persoonskamer in centraal gelegen middenklasse hotel***

 

Niet inbegrepen:

 • Transfers
 • Metro tickets
 • Maaltijden
 • Visakosten

 

Optioneel:

 • Evt. uitbreiding van arrangement tot maximaal 30 dagen
 • Evt. one-way toeslag huurauto afhankelijk van inleverlocatie (ter plaatse te betalen)
 • Entreegelden
 • Excursies ter plaatse
 • GPS-systeem bij huurauto
 • Extra bestuurder bij huurauto

 

De definitieve reissom is afhankelijk van beschikbaarheid en valutakoersen. Vermelde tarieven zijn inclusief boekingskosten en bijdrage aan het calamiteitenfonds.

Vraag reisvoorstel aan

Excursies & uitbreidingen

Er worden bij deze reis geen standaard excursies aangeboden. Toch bestaan er talloze excursiemogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotels

Er worden bij deze reis geen standaard hotels aangeboden. Toch bestaan er talloze verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.